TinQ Lichtaart België

TinQ zet stappen in uitbreiding Belgisch netwerk

Foto: TinQ

TinQ heeft een nieuwe locatie aan het Belgische netwerk toegevoegd. In het dorp Lichtaart, in de provincie Antwerpen, opende het vierde station (foto) van het Nederlandse merk. In augustus zet TinQ de groei door met de opening van een nieuwe locatie in Bekkevoort, in de provincie Vlaams-Brabant. 

Bij de pomp aan de Tielensteenweg in Lichtaart, voorheen een Esso-station, kunnen klanten hun tank vullen met Euro 95, Superplus 98 en diesel. Om de opening van de vierde locatie in het land te vieren, organiseert TinQ op 29, 30 en 31 juli de ‘Crazy Days’. Klanten die dan minimaal 20 liter brandstof tanken, maken kans op waardebonnen met honderd euro brandstoftegoed.

“TinQ Nederland is er in geslaagd om op minder dan twintig jaar tijd een netwerk van bijna vierhonderd selfservice tankstations uit te bouwen. Uiteraard werkt dit voorbeeld inspirerend, maar dit betekent niet dat het netwerk in België zomaar een kopie wordt van het origineel. Wel gaan we de succesvolle basisprincipes ook in België implementeren: eenvoudig, snel, 24/7, voordelig en veilig kwaliteitsbrandstoffen tanken bij jou in de buurt”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. Volgens hem sluiten de eerste stations in het land perfect aan bij dat buurtprincipe.

Openingen Nederland

TinQ, onderdeel van Enviem, heeft het grootste onbemande tankstationnetwerk van ons land. Ook hier werden recent nieuwe locaties geopend in in Norg (Drenthe), Goutum (Friesland), Hoogezand (Groningen) en Stroe (Gelderland).

In België is de keten bezig met een ‘ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk’. De overige drie TinQ-stations bij onze zuiderburen zijn te vinden in Bunsbeek, Berlaar en Bevel.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ zet stappen in uitbreiding Belgisch netwerk | TankPro.nl
TinQ Lichtaart België

TinQ zet stappen in uitbreiding Belgisch netwerk

Foto: TinQ

TinQ heeft een nieuwe locatie aan het Belgische netwerk toegevoegd. In het dorp Lichtaart, in de provincie Antwerpen, opende het vierde station (foto) van het Nederlandse merk. In augustus zet TinQ de groei door met de opening van een nieuwe locatie in Bekkevoort, in de provincie Vlaams-Brabant. 

Bij de pomp aan de Tielensteenweg in Lichtaart, voorheen een Esso-station, kunnen klanten hun tank vullen met Euro 95, Superplus 98 en diesel. Om de opening van de vierde locatie in het land te vieren, organiseert TinQ op 29, 30 en 31 juli de ‘Crazy Days’. Klanten die dan minimaal 20 liter brandstof tanken, maken kans op waardebonnen met honderd euro brandstoftegoed.

“TinQ Nederland is er in geslaagd om op minder dan twintig jaar tijd een netwerk van bijna vierhonderd selfservice tankstations uit te bouwen. Uiteraard werkt dit voorbeeld inspirerend, maar dit betekent niet dat het netwerk in België zomaar een kopie wordt van het origineel. Wel gaan we de succesvolle basisprincipes ook in België implementeren: eenvoudig, snel, 24/7, voordelig en veilig kwaliteitsbrandstoffen tanken bij jou in de buurt”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. Volgens hem sluiten de eerste stations in het land perfect aan bij dat buurtprincipe.

Openingen Nederland

TinQ, onderdeel van Enviem, heeft het grootste onbemande tankstationnetwerk van ons land. Ook hier werden recent nieuwe locaties geopend in in Norg (Drenthe), Goutum (Friesland), Hoogezand (Groningen) en Stroe (Gelderland).

In België is de keten bezig met een ‘ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk’. De overige drie TinQ-stations bij onze zuiderburen zijn te vinden in Bunsbeek, Berlaar en Bevel.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.