TinQ Tiel opening korting

TinQ breidt netwerk uit met station in Tiel

Foto: TinQ

Het netwerk van TinQ is weer een tankstation rijker. Aan de Laan van Westroijen in het Gelderse Tiel werd onlangs een nieuwe locatie geopend. De opening werd dit weekend gevierd met kortingen aan de pomp (foto). 

Klanten kunnen bij het voormalige Tango-station, dat vlakbij het Van der Valk hotel ligt, terecht voor verschillende brandstoffen. Het station beschikt over pompen met Euro 95, Superplus 98 en diesel. Ook vrachtwagens kunnen er tanken.

TinQ, onderdeel van Enviem, heeft in Nederland ruim 350 tankstations. Daarmee heeft het bedrijf het grootste onbemande netwerk van ons land. TinQ hoopt uiteindelijk op vierhonderd locaties te komen. Ook in België wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het merk. De keten is daar bezig met een ‘ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk’. Inmiddels zijn er drie stations in het land te vinden.

Drukte aan pomp

Vanwege de relatief lage brandstofprijzen die de tankstationketen hanteert, doet het bedrijf de laatste tijd regelmatig melding van grote drukte aan de pomp. Een stuntactie in maart zorgde zelfs voor zo’n grote toeloop van klanten dat deze stopgezet moest worden, omdat de veiligheid van klanten en medewerkers niet meer gewaarborgd kon worden. TinQ kwam daarom met een vervangende actie.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.