TinQ Haulerwijk tankstation

Stuntend TinQ voegt vijf tankstations toe aan netwerk

Foto: TinQ

Het netwerk van TinQ is uitgebreid met vijf nieuwe stations. Zowel in Maastricht, Schin op Geul, Heibloem, Sint Maartenszee als Haulerwijk werden onlangs locaties van het merk geopend. Dat nieuws komt in een week waarin het bedrijf haar verjaardag viert met stuntprijzen, waar klanten massaal op afkomen. 

Bij de locatie aan de Meijelseweg in het Limburgse dorp Heibloem, voorheen TotalEnergies, kunnen klanten hun tank vullen met Euro 95, diesel en Superplus 98. Hetzelfde geldt voor de voormalige AVIA XPress aan de provinciale weg Strucht in het Limburgse Schin op Geul. Ook bij de nieuwbouwlocatie aan de Limmelderweg in Maastricht is dit het geval.

In het Noord-Hollandse Sint Maartenszee, bij de voormalige Gulf-locatie aan de de Westerduinweg, opende een TinQ-locatie met dezelfde drie brandstoffen. Aan de Oosterwoldseweg in het Friese Haulerwijk (foto) behoort ook LPG tot het aanbod. Dit station was eveneens onderdeel van het Gulf-netwerk.

TinQ, onderdeel van Enviem, heeft in Nederland ruim 350 tankstations. Daarmee heeft het bedrijf het grootste onbemande netwerk van ons land. TinQ hoopt uiteindelijk op vierhonderd locaties te komen. Ook in België wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het merk. De keten is daar bezig met een ‘ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk’. Inmiddels zijn er drie stations in het land te vinden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.