Nieuwe tankstations voor Fieten Olie, TanQyou en Greenpoint

Fieten Olie en TanQyou blijven hun netwerk verder uitbreiden. Afgelopen week opende Fieten een nieuwe onbemande locatie in het Drentse Diever, TanQyou heeft een station in Friesland toegevoegd aan de lijst. Greenpoint legt komende weken de laatste hand aan de bouw van het nieuwe multi-fuel tankstation in Haps. De locatie opent nog dit kwartaal zijn deuren.

Het Drentse Fieten Olie blijft uitbreiden en is inmiddels hard op weg richting de veertig stations. Nadat eind vorig jaar al locaties werden geopend in Vollenhove en Doetinchem, is er met ingang van januari een tankstation in Diever aan toegevoegd. Klanten kunnen bij dit onbemande station terecht voor benzine en diesel.

Op de luifel van de nieuwste aanwinst van TanQyou, die ligt aan de Simmer in Westergeest, stond tot voor kort nog het merk van Postma. Sinds half januari behoort deze locatie tot het netwerk van de onbemande speler TanQyou. De teller van de Friese onderneming staat daardoor ondertussen op negentien.

Uitbreiding Greenpoint

Op het bedrijventerrein Laarakker in Haps wordt in het eerste kwartaal van 2020 een nieuw Greenpoint-tankstation geopend. Op dit moment is de bouw van de locatie in volle gang. Greenpoint Fuels is een initiatief van de Van Peperstraten Group en Van Kessel Olie. Het tankconcept speelt naast de gebruikelijke brandstoffen ook in op nieuwe alternatieven, zoals onder meer HVO (fossielvrije diesel), CNG en LNG. Het tankstation is gevestigd vlakbij de op/afrit van de A73 en is daardoor makkelijk bereikbaar voor vrachtwagens. Het wordt de negende locatie van Greenpoint in ons land.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe tankstations voor Fieten Olie, TanQyou en Greenpoint | TankPro.nl

Nieuwe tankstations voor Fieten Olie, TanQyou en Greenpoint

Fieten Olie en TanQyou blijven hun netwerk verder uitbreiden. Afgelopen week opende Fieten een nieuwe onbemande locatie in het Drentse Diever, TanQyou heeft een station in Friesland toegevoegd aan de lijst. Greenpoint legt komende weken de laatste hand aan de bouw van het nieuwe multi-fuel tankstation in Haps. De locatie opent nog dit kwartaal zijn deuren.

Het Drentse Fieten Olie blijft uitbreiden en is inmiddels hard op weg richting de veertig stations. Nadat eind vorig jaar al locaties werden geopend in Vollenhove en Doetinchem, is er met ingang van januari een tankstation in Diever aan toegevoegd. Klanten kunnen bij dit onbemande station terecht voor benzine en diesel.

Op de luifel van de nieuwste aanwinst van TanQyou, die ligt aan de Simmer in Westergeest, stond tot voor kort nog het merk van Postma. Sinds half januari behoort deze locatie tot het netwerk van de onbemande speler TanQyou. De teller van de Friese onderneming staat daardoor ondertussen op negentien.

Uitbreiding Greenpoint

Op het bedrijventerrein Laarakker in Haps wordt in het eerste kwartaal van 2020 een nieuw Greenpoint-tankstation geopend. Op dit moment is de bouw van de locatie in volle gang. Greenpoint Fuels is een initiatief van de Van Peperstraten Group en Van Kessel Olie. Het tankconcept speelt naast de gebruikelijke brandstoffen ook in op nieuwe alternatieven, zoals onder meer HVO (fossielvrije diesel), CNG en LNG. Het tankstation is gevestigd vlakbij de op/afrit van de A73 en is daardoor makkelijk bereikbaar voor vrachtwagens. Het wordt de negende locatie van Greenpoint in ons land.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.