Fieten Olie en Sakko breiden netwerk tankstations verder uit

Fieten Olie heeft het tankstation van Zelftank Wenting in Doetinchem overgenomen. De locatie met shop draagt sinds 1 november de naam van Fieten. Ook van het front van Sakko is er nieuws te melden. De nieuwste Sakko-locatie aan de aftrit van de A17 bij Standdaarbuiten is geopend. Het tankstation is uitgevoerd in de eigen kleuren van de Noord-Brabantse onderneming.

Fieten Olie heeft de ambitie om de locatie in Doetinchem medio volgend jaar te verhuizen naar de Oostelijke Randweg. Het is de tweede locatie in Gelderland van het Drentse bedrijf. Aan de pomp zijn Euro 95 (E10), Super Plus 98 (E5), Diesel en LPG verkrijgbaar. Veel ingrijpende veranderingen zullen er verder niet worden doorgevoerd, laat Fieten weten.

“Zo zult u nog steeds dezelfde gezichten treffen. De lopende spaaracties worden ingeruild voor nieuwe acties en de naam op de gevel zal worden aangepast. Oude spaarkaarten van Th. Wenting kunnen worden ingeruild voor gratis wasbeurten. Verder zal op korte termijn de tankpas van Th. Wenting worden vervangen door de tankpassen van Fieten Olie.”

De ruim opgezette nieuwbouwlocatie van Sakko bij Standdaarbuiten – tussen Fijnaart en Oudenbosch – is het 47ste tankstation van het bedrijf. Komende maanden komen er nog eens twee nieuwe locaties bij, verklapt de Noord-Brabantse leverancier van brandstoffen en smeermiddelen alvast.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie en Sakko breiden netwerk tankstations verder uit | TankPro.nl

Fieten Olie en Sakko breiden netwerk tankstations verder uit

Fieten Olie heeft het tankstation van Zelftank Wenting in Doetinchem overgenomen. De locatie met shop draagt sinds 1 november de naam van Fieten. Ook van het front van Sakko is er nieuws te melden. De nieuwste Sakko-locatie aan de aftrit van de A17 bij Standdaarbuiten is geopend. Het tankstation is uitgevoerd in de eigen kleuren van de Noord-Brabantse onderneming.

Fieten Olie heeft de ambitie om de locatie in Doetinchem medio volgend jaar te verhuizen naar de Oostelijke Randweg. Het is de tweede locatie in Gelderland van het Drentse bedrijf. Aan de pomp zijn Euro 95 (E10), Super Plus 98 (E5), Diesel en LPG verkrijgbaar. Veel ingrijpende veranderingen zullen er verder niet worden doorgevoerd, laat Fieten weten.

“Zo zult u nog steeds dezelfde gezichten treffen. De lopende spaaracties worden ingeruild voor nieuwe acties en de naam op de gevel zal worden aangepast. Oude spaarkaarten van Th. Wenting kunnen worden ingeruild voor gratis wasbeurten. Verder zal op korte termijn de tankpas van Th. Wenting worden vervangen door de tankpassen van Fieten Olie.”

De ruim opgezette nieuwbouwlocatie van Sakko bij Standdaarbuiten – tussen Fijnaart en Oudenbosch – is het 47ste tankstation van het bedrijf. Komende maanden komen er nog eens twee nieuwe locaties bij, verklapt de Noord-Brabantse leverancier van brandstoffen en smeermiddelen alvast.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.