GP Groot opent nieuw Argos-tankstation in Nunspeet

De Noord-Hollandse brandstof- en oliehandel GP Groot heeft een nieuw tankstation geopend in Nunspeet. Na NXT Westzaan en NXT Dronten is dit de derde nieuwbouwlocatie die dit jaar door het bedrijf is gerealiseerd.

Argos Nunspeet is gevestigd aan de Draaiing langs de Noordelijke Randweg en is goed bereikbaar voor het verder te ontwikkelen bedrijventerrein De Kolk. Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor Euro 95, Blue One 95 en diesel (deze laatste ook in high-speed).

GP Groot is een bekende naam in de branche. Het Noord-Hollandse bedrijf, dat vooral actief is in Noord- en Zuid-Holland en de drie noordelijke provincies, levert brandstoffen en smeermiddelen van Texaco en Argos aan een breed scala van afnemers. Daarnaast exploiteert GP Groot eigen tankstations onder de merken Texaco, Firezone, Argos en NXT. Een deel van de locaties is bemand, met een shop en een wasstraat. Naast de brandstoftak is het bedrijf bovendien een grote speler op gebied van inzameling en recycling en infra en engineering.

Zakelijke rijders kunnen bij het tankstation in Nunspeet veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op maar liefst driehonderd locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GP Groot opent nieuw Argos-tankstation in Nunspeet | TankPro.nl

GP Groot opent nieuw Argos-tankstation in Nunspeet

De Noord-Hollandse brandstof- en oliehandel GP Groot heeft een nieuw tankstation geopend in Nunspeet. Na NXT Westzaan en NXT Dronten is dit de derde nieuwbouwlocatie die dit jaar door het bedrijf is gerealiseerd.

Argos Nunspeet is gevestigd aan de Draaiing langs de Noordelijke Randweg en is goed bereikbaar voor het verder te ontwikkelen bedrijventerrein De Kolk. Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor Euro 95, Blue One 95 en diesel (deze laatste ook in high-speed).

GP Groot is een bekende naam in de branche. Het Noord-Hollandse bedrijf, dat vooral actief is in Noord- en Zuid-Holland en de drie noordelijke provincies, levert brandstoffen en smeermiddelen van Texaco en Argos aan een breed scala van afnemers. Daarnaast exploiteert GP Groot eigen tankstations onder de merken Texaco, Firezone, Argos en NXT. Een deel van de locaties is bemand, met een shop en een wasstraat. Naast de brandstoftak is het bedrijf bovendien een grote speler op gebied van inzameling en recycling en infra en engineering.

Zakelijke rijders kunnen bij het tankstation in Nunspeet veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op maar liefst driehonderd locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.