GP Groot opent tweede NXT-tankstation in Westzaan

Op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan is het tweede tankstation van NXT in gebruik genomen. Met dit futuristisch ogende station wil tankstation-exploitant en oliehandelaar GP Groot inspelen op de toekomst. Dit komt tot uiting in de aangeboden brandstoffen, de samensmelting van het tankstation met de directe omgeving en de zelfvoorzienende toepassing van zonnepanelen. Het brandstoffen- en energieconcept is een initiatief van GP Groot.

Het opvallende tankstation is gevestigd aan de Kleine Steng. Klanten kunnen er terecht voor benzine, diesel, E10, GTL en Adblue. In het ontwerp is rekening gehouden met een toekomstige uitbreiding met duurzame brandstoffen zoals LNG, CNG en waterstof. Het tankstation is schaalbaar door modulair te plaatsen luifels. Daardoor is het mogelijk om het aanbod aan brandstoffen eenvoudig uit te breiden.

Derde locatie in Dronten

De eerste locatie van NXT werd juni vorig jaar geopend in Alkmaar. Eind mei komt er een derde vestiging bij in Dronten. Met de stations wil GP Groot brandstoffen en oliehandel inspelen op de vraag van de klant in de toekomst. Naast de bekende fossiele brandstoffen wil de leverancier van brandstoffen en smeermiddelen en exploitant van tankstations ook alternatieven gaan aanbieden. Het in Heiloo gevestigde bedrijf is onderdeel van de GP Groot-groep, die ook actief is op het gebied van inzameling en recycling, infra en engineering.

Op donderdag 5 april wordt het nieuwe station feestelijk geopend met diverse acties. Klanten maken onder meer kans op een gratis tank brandstof.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GP Groot opent tweede NXT-tankstation in Westzaan | TankPro.nl

GP Groot opent tweede NXT-tankstation in Westzaan

Op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan is het tweede tankstation van NXT in gebruik genomen. Met dit futuristisch ogende station wil tankstation-exploitant en oliehandelaar GP Groot inspelen op de toekomst. Dit komt tot uiting in de aangeboden brandstoffen, de samensmelting van het tankstation met de directe omgeving en de zelfvoorzienende toepassing van zonnepanelen. Het brandstoffen- en energieconcept is een initiatief van GP Groot.

Het opvallende tankstation is gevestigd aan de Kleine Steng. Klanten kunnen er terecht voor benzine, diesel, E10, GTL en Adblue. In het ontwerp is rekening gehouden met een toekomstige uitbreiding met duurzame brandstoffen zoals LNG, CNG en waterstof. Het tankstation is schaalbaar door modulair te plaatsen luifels. Daardoor is het mogelijk om het aanbod aan brandstoffen eenvoudig uit te breiden.

Derde locatie in Dronten

De eerste locatie van NXT werd juni vorig jaar geopend in Alkmaar. Eind mei komt er een derde vestiging bij in Dronten. Met de stations wil GP Groot brandstoffen en oliehandel inspelen op de vraag van de klant in de toekomst. Naast de bekende fossiele brandstoffen wil de leverancier van brandstoffen en smeermiddelen en exploitant van tankstations ook alternatieven gaan aanbieden. Het in Heiloo gevestigde bedrijf is onderdeel van de GP Groot-groep, die ook actief is op het gebied van inzameling en recycling, infra en engineering.

Op donderdag 5 april wordt het nieuwe station feestelijk geopend met diverse acties. Klanten maken onder meer kans op een gratis tank brandstof.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.