Op het in ontwikkeling zijnde H2O-bedrijvenpark aan de snelweg A28 bij knooppunt Hattemerbroek, vlakbij Zwolle, komt wellicht een zero-emissie station. Het gezamenlijke project van Fountain Fuel en snellaadbedrijf Milence omvat een tank- en laadlocatie waar elektrische vrachtwagens zowel waterstof kunnen tanken als kunnen snelladen.
'fountain fuel en milence'

Wellicht waterstoftankstation en laadplein voor e-trucks aan A28 bij Zwolle

Na de opening vorig jaar van een waterstoftankstation in Amersfoort, heeft Fountain Fuel samen met Milence vergevorderde plannen voor een zero-emissie station aan de A28 bij Zwolle. Foto: ProMedia, 2024

Op het in ontwikkeling zijnde H2O-bedrijvenpark aan de snelweg A28 bij knooppunt Hattemerbroek, vlakbij Zwolle, komt wellicht een zero-emissie station. Het gezamenlijke project van Fountain Fuel en snellaadbedrijf Milence omvat een tank- en laadlocatie waar elektrische vrachtwagens zowel waterstof kunnen tanken als kunnen snelladen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wellicht waterstoftankstation en laadplein voor e-trucks aan A28 bij Zwolle | TankPro.nl
Op het in ontwikkeling zijnde H2O-bedrijvenpark aan de snelweg A28 bij knooppunt Hattemerbroek, vlakbij Zwolle, komt wellicht een zero-emissie station. Het gezamenlijke project van Fountain Fuel en snellaadbedrijf Milence omvat een tank- en laadlocatie waar elektrische vrachtwagens zowel waterstof kunnen tanken als kunnen snelladen.
'fountain fuel en milence'

Wellicht waterstoftankstation en laadplein voor e-trucks aan A28 bij Zwolle

Na de opening vorig jaar van een waterstoftankstation in Amersfoort, heeft Fountain Fuel samen met Milence vergevorderde plannen voor een zero-emissie station aan de A28 bij Zwolle. Foto: ProMedia, 2024

Op het in ontwikkeling zijnde H2O-bedrijvenpark aan de snelweg A28 bij knooppunt Hattemerbroek, vlakbij Zwolle, komt wellicht een zero-emissie station. Het gezamenlijke project van Fountain Fuel en snellaadbedrijf Milence omvat een tank- en laadlocatie waar elektrische vrachtwagens zowel waterstof kunnen tanken als kunnen snelladen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.