Tamoil opent aan de Verbindingsweg in het Gelderse Zetten, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst’ van de snelweg A15, een energy hub onder de naam T-Energy. In het tank- en op termijn ook laadstation lanceert Tamoil ook een hagelnieuwe shopformule met daarin een Flocafe Espresso Room, de allereerste van Nederland.
'samen met de beijer'

Tamoil opent T-Energy tank- en laadhub met allereerste Flocafe

Tamoil opent in het Gelderse Zetten onder de naam T-Energy een grote tank- en dadelijk ook laadhub inclusief hagelnieuw shopconcept met daarin een Flocafe, de eerste van Nederland. Foto: Tamoil, 2024

Tamoil opent aan de Verbindingsweg in het Gelderse Zetten, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst’ van de snelweg A15, een energy hub onder de naam T-Energy. In het tank- en op termijn ook laadstation lanceert Tamoil ook een hagelnieuwe shopformule met daarin een Flocafe Espresso Room, de allereerste van Nederland.

T-Energy Zetten, zoals de energy hub officieel heet, is in alle opzichten bijzonder. Zo is het de vierde locatie van deze formule van Tamoil in Nederland, maar wel de grootste. De tank- en op termijn ook laadhub is door Tamoil Nederland gebouwd in nauwe samenwerking met het bekende Mobiliteitscentrum De Beijer dat op de locatie in Zetten niet alleen een showroom en garage biedt, maar ook een twintig meter lange kettingwasstraat, vijf doe-het-zelf wasboxen en een stofzuigplein. Bezoekers met trek en dorst kunnen onder hetzelfde dak terecht in de bemande shop van de T-Energy waarin het draait om ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren met de nadruk op baristakoffie. Daarvoor biedt de T-Energy als allereerste tankshop in Nederland een Flocafe Espresso Room, een koffiecaféformule uit Griekenland.

Nieuw concept

De shop van T-Energy Zetten is volgens een compleet nieuw concept ingericht waarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland is opgenomen. Tamoil Nederland is hiervoor met het Flocafe een samenwerking als franchisenemer voor de Nederlandse markt overeengekomen. In het Flocafe worden verschillende koffiesoorten gebruikt voor het bereiden van de koffie volgens WBC-normen (World Barista Championship). Daarnaast is er een bijzonder assortiment met verse broodjes en andere lekkernijen verkrijgbaar. Vanaf 1994 tot vandaag de dag exploiteert Flocafe, als lid van de Vivartia bedrijvengroep, de grootste bedrijvengroep in Griekenland, meer dan zestig winkels in Griekenland, Egypte, Cyprus, Bulgarije, Hongarije en in steden als Londen en Praag.

Groene brandstoffen

Naast traditionele brandstoffen biedt T-Energy Zetten op de locatie ten westen van Nijmegen ook meer duurzame brandstoffen aan. De geboden brandstoffen zijn Euro 95, Superplus 98, diesel, AdBlue en Neste MY Renewable Diesel. Op termijn zal er ook elektrisch kunnen worden geladen. T-Energy Zetten is het vierde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend, na Nieuwegein, Eindhoven en Meppel.

Opening

T-Energy Zetten en Mobiliteitscentrum De Beijer worden op zaterdag 18 mei officieel en feestelijk gezamenlijk geopend. Bezoekers kunnen dan kennis maken met het eerste Flocafe Espresso Room van Nederland. Op deze dag zal de wereldkampioen Barista bezoekers voorzien van een ‘werelds’ kopje koffie. Tevens kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen bij Mobiliteitscentrum De Beijer.

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkten en exploiteert 229 tank- en laadstations waarmee het een marktaandeel van ruim 5 procent heeft. Het bedrijf is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil opent T-Energy tank- en laadhub met allereerste Flocafe | TankPro.nl
Tamoil opent aan de Verbindingsweg in het Gelderse Zetten, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst’ van de snelweg A15, een energy hub onder de naam T-Energy. In het tank- en op termijn ook laadstation lanceert Tamoil ook een hagelnieuwe shopformule met daarin een Flocafe Espresso Room, de allereerste van Nederland.
'samen met de beijer'

Tamoil opent T-Energy tank- en laadhub met allereerste Flocafe

Tamoil opent in het Gelderse Zetten onder de naam T-Energy een grote tank- en dadelijk ook laadhub inclusief hagelnieuw shopconcept met daarin een Flocafe, de eerste van Nederland. Foto: Tamoil, 2024

Tamoil opent aan de Verbindingsweg in het Gelderse Zetten, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst’ van de snelweg A15, een energy hub onder de naam T-Energy. In het tank- en op termijn ook laadstation lanceert Tamoil ook een hagelnieuwe shopformule met daarin een Flocafe Espresso Room, de allereerste van Nederland.

T-Energy Zetten, zoals de energy hub officieel heet, is in alle opzichten bijzonder. Zo is het de vierde locatie van deze formule van Tamoil in Nederland, maar wel de grootste. De tank- en op termijn ook laadhub is door Tamoil Nederland gebouwd in nauwe samenwerking met het bekende Mobiliteitscentrum De Beijer dat op de locatie in Zetten niet alleen een showroom en garage biedt, maar ook een twintig meter lange kettingwasstraat, vijf doe-het-zelf wasboxen en een stofzuigplein. Bezoekers met trek en dorst kunnen onder hetzelfde dak terecht in de bemande shop van de T-Energy waarin het draait om ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren met de nadruk op baristakoffie. Daarvoor biedt de T-Energy als allereerste tankshop in Nederland een Flocafe Espresso Room, een koffiecaféformule uit Griekenland.

Nieuw concept

De shop van T-Energy Zetten is volgens een compleet nieuw concept ingericht waarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland is opgenomen. Tamoil Nederland is hiervoor met het Flocafe een samenwerking als franchisenemer voor de Nederlandse markt overeengekomen. In het Flocafe worden verschillende koffiesoorten gebruikt voor het bereiden van de koffie volgens WBC-normen (World Barista Championship). Daarnaast is er een bijzonder assortiment met verse broodjes en andere lekkernijen verkrijgbaar. Vanaf 1994 tot vandaag de dag exploiteert Flocafe, als lid van de Vivartia bedrijvengroep, de grootste bedrijvengroep in Griekenland, meer dan zestig winkels in Griekenland, Egypte, Cyprus, Bulgarije, Hongarije en in steden als Londen en Praag.

Groene brandstoffen

Naast traditionele brandstoffen biedt T-Energy Zetten op de locatie ten westen van Nijmegen ook meer duurzame brandstoffen aan. De geboden brandstoffen zijn Euro 95, Superplus 98, diesel, AdBlue en Neste MY Renewable Diesel. Op termijn zal er ook elektrisch kunnen worden geladen. T-Energy Zetten is het vierde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend, na Nieuwegein, Eindhoven en Meppel.

Opening

T-Energy Zetten en Mobiliteitscentrum De Beijer worden op zaterdag 18 mei officieel en feestelijk gezamenlijk geopend. Bezoekers kunnen dan kennis maken met het eerste Flocafe Espresso Room van Nederland. Op deze dag zal de wereldkampioen Barista bezoekers voorzien van een ‘werelds’ kopje koffie. Tevens kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen bij Mobiliteitscentrum De Beijer.

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkten en exploiteert 229 tank- en laadstations waarmee het een marktaandeel van ruim 5 procent heeft. Het bedrijf is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.