De realisatie van het eerste waterstoftankstation voor personenauto’s en vrachtwagens vlakbij luchthaven Rotterdam is een stapje dichterbij gekomen. De gemeenteraad van Rotterdam ontving donderdag een voorstel om een nieuw bestemmingsplan vast te stellen zodat het station voor personenauto’s en vrachtwagens die rijden op waterstof er kan komen.
'vlakbij vliegveld'

Komst eerste waterstoftankstation in Rotterdam is stapje dichterbij

Bezitters van een auto die rijdt op waterstof kunnen voor een tankbeurt in de regio Rotterdam nu alleen terecht in Capelle en in Rhoon. Foto: ProMedia, 2024

De realisatie van het eerste waterstoftankstation in Rotterdam voor personenauto’s en vrachtwagens is een stapje dichterbij gekomen. De gemeenteraad van Rotterdam ontving donderdag een voorstel om een nieuw bestemmingsplan vast te stellen, zodat het station dat moeten komen vlakbij de luchthaven van de Maasstad kan worden gerealiseerd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Komst eerste waterstoftankstation in Rotterdam is stapje dichterbij | TankPro.nl
De realisatie van het eerste waterstoftankstation voor personenauto’s en vrachtwagens vlakbij luchthaven Rotterdam is een stapje dichterbij gekomen. De gemeenteraad van Rotterdam ontving donderdag een voorstel om een nieuw bestemmingsplan vast te stellen zodat het station voor personenauto’s en vrachtwagens die rijden op waterstof er kan komen.
'vlakbij vliegveld'

Komst eerste waterstoftankstation in Rotterdam is stapje dichterbij

Bezitters van een auto die rijdt op waterstof kunnen voor een tankbeurt in de regio Rotterdam nu alleen terecht in Capelle en in Rhoon. Foto: ProMedia, 2024

De realisatie van het eerste waterstoftankstation in Rotterdam voor personenauto’s en vrachtwagens is een stapje dichterbij gekomen. De gemeenteraad van Rotterdam ontving donderdag een voorstel om een nieuw bestemmingsplan vast te stellen, zodat het station dat moeten komen vlakbij de luchthaven van de Maasstad kan worden gerealiseerd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.