‘Heb lef. Stap in het faciliteren van snelladen zoals ik: met onbezonnenheid’
Jan Paul Kerkhof:

‘Heb lef, stap in het faciliteren van snelladen zoals ik: met onbezonnenheid’

Jan Paul Kerkhof: 'Ik heb hier zelden transacties van boven 150 kW. De gemiddelde laadsnelheid van al mijn transacties is 50 kW.' Foto: ProMedia, 2023

‘Stap als tankstationondernemer nú in het faciliteren van laadmogelijkheden. Om te tanken moet de consument naar een tankstation, om te laden is het tankstation één van de opties. Wil je met elektrisch laden succesvol zijn, dan draait het om locatie, locatie, locatie. Maar ik laat zien dat het kan. Ik verkoop nu 25.000 kW per maand.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Heb lef, stap in het faciliteren van snelladen zoals ik: met onbezonnenheid’ | TankPro.nl
‘Heb lef. Stap in het faciliteren van snelladen zoals ik: met onbezonnenheid’
Jan Paul Kerkhof:

‘Heb lef, stap in het faciliteren van snelladen zoals ik: met onbezonnenheid’

Jan Paul Kerkhof: 'Ik heb hier zelden transacties van boven 150 kW. De gemiddelde laadsnelheid van al mijn transacties is 50 kW.' Foto: ProMedia, 2023

‘Stap als tankstationondernemer nú in het faciliteren van laadmogelijkheden. Om te tanken moet de consument naar een tankstation, om te laden is het tankstation één van de opties. Wil je met elektrisch laden succesvol zijn, dan draait het om locatie, locatie, locatie. Maar ik laat zien dat het kan. Ik verkoop nu 25.000 kW per maand.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.