Car Wash Show Europe gaat digitaal, beurs vindt plaats op 28 en 29 april

Save the date! Op 28 en 29 april vindt de Car Wash Show Europe plaats. Dit jaar wordt de beurs volledig online gehouden. Hier hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen in de sector en doe je relevante contacten op. Registreer je nu alvast voor gratis deelname. 

De Car Wash Show Europe Digital Stage wordt live uitgezonden vanuit de studio’s in Rotterdam. Luister naar visionaire sprekers, kijk naar interessante carwashtours, schuif aan bij paneldiscussies en bezoek exposanten met innovaties producten en diensten.

Key topics

De belangrijkste onderwerpen van deze tweedaagse conferentie zijn: de key markets van Europa, digitalisatie, duurzaamheid, marketing en leiderschap. Ben je een expert op een van deze vlakken en wil je je aansluiten als spreker? Deel dan je suggestie en wij bekijken of je in het conferentieprogramma past.

Tijdens de Car Wash Show Europe Digital Stage bieden we je de mogelijkheid om nieuwe en bestaande wereldwijde contacten te ontmoeten, gebaseerd op gedeelde interesses.  Dankzij de video en chatfunctie van het programma ontmoet efficiënt je vakgenoten.

Doe mee als sponsor

Dit evenement biedt de juiste plek aan exposanten om hun producten en diensten te laten zien. De Car Wash Show Europe is het enige event dat exclusief over carwash gaat. De organisatie is in handen van ProMedia, uitgever van onder meer CarwashPro en TankPro, in nauwe samenwerking met de International Carwash Association – wereldwijd vertegenwoordiger van operators en leveranciers. En dan nog dit: de beurs is digitaal, wat betekent dat je niet hoef te reizen, geen reiskosten maakt en niet te maken hebt met kosten voor standbouw. Download hier de sponsor brochure.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Show Europe gaat digitaal, beurs vindt plaats op 28 en 29 april | TankPro.nl

Car Wash Show Europe gaat digitaal, beurs vindt plaats op 28 en 29 april

Save the date! Op 28 en 29 april vindt de Car Wash Show Europe plaats. Dit jaar wordt de beurs volledig online gehouden. Hier hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen in de sector en doe je relevante contacten op. Registreer je nu alvast voor gratis deelname. 

De Car Wash Show Europe Digital Stage wordt live uitgezonden vanuit de studio’s in Rotterdam. Luister naar visionaire sprekers, kijk naar interessante carwashtours, schuif aan bij paneldiscussies en bezoek exposanten met innovaties producten en diensten.

Key topics

De belangrijkste onderwerpen van deze tweedaagse conferentie zijn: de key markets van Europa, digitalisatie, duurzaamheid, marketing en leiderschap. Ben je een expert op een van deze vlakken en wil je je aansluiten als spreker? Deel dan je suggestie en wij bekijken of je in het conferentieprogramma past.

Tijdens de Car Wash Show Europe Digital Stage bieden we je de mogelijkheid om nieuwe en bestaande wereldwijde contacten te ontmoeten, gebaseerd op gedeelde interesses.  Dankzij de video en chatfunctie van het programma ontmoet efficiënt je vakgenoten.

Doe mee als sponsor

Dit evenement biedt de juiste plek aan exposanten om hun producten en diensten te laten zien. De Car Wash Show Europe is het enige event dat exclusief over carwash gaat. De organisatie is in handen van ProMedia, uitgever van onder meer CarwashPro en TankPro, in nauwe samenwerking met de International Carwash Association – wereldwijd vertegenwoordiger van operators en leveranciers. En dan nog dit: de beurs is digitaal, wat betekent dat je niet hoef te reizen, geen reiskosten maakt en niet te maken hebt met kosten voor standbouw. Download hier de sponsor brochure.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.