Fotoalbum: carwash op de Autotechnika 2018

Verschillende leveranciers pakten groot uit op de Autotechnika 2018 in Expo Brussel. Meerdere complete wasstraten en grote roll-over machines waren te vinden op de beursvloer. Hoewel het qua carwashbezoekers niet echt heel druk was, leverde het toch enkele mooie plaatjes op. 

Meest opvallend was de stand van Pro-Wash. Mensen werden letterlijk de stand opgetrokken om een virtueel ritje door de carwash te maken middels een Virtual Reality-bril. De meeste leveranciers pakten groots uit. Kärcher en Tokheim Service Group (TSG) stonden naast elkaar en toonden het nieuwste van het nieuwste dat de Duitse carwashleverancier te bieden heeft. Ook de stand van Washtec was met enkele machines mooi aangekleed.

Bekijk de volledige fotoreportage bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/productnieuws/2018/03/27/fotoalbum-carwashgedeelte-van-autotechnika-2018/

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.