Tankstation-ondernemer Rob Leus koopt wasstraat in Zutphen

Ondernemer Rob Leus, bekend van zijn tankstations en wasgelegenheden in Almelo, breidt uit. Hij heeft in Zutphen Carwashbedrijf De Revelhorst overgenomen. Het bedrijf aan de Gelderhorst gaat verder onder de naam Leus Carwash Zutphen. “We gaan er echt iets moois van maken. Met een hagelnieuwe wasstraat. Het wordt best een flink project”, zegt de ondernemer die meerdere tonnen gaat investeren in zijn nieuwe wascentrum in Zutphen.

Voor het nieuwe project van Leus werd voor het eerst gekozen voor een wasstraat van Dico. “De huidige Christ-wasstraat is inmiddels 20 jaar oud. Dus die gaan we vervangen”, vertelt Leus. Om ervoor te zorgen dat klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van het vernieuwen van de wasstraat, wil hij zo snel mogelijk aan de slag met de renovaties. “Het is nu bouwvakvakantie. Dan loop je wel tegen wat punten aan. Het is moeilijk om nu afspraken te maken en definitieve data te krijgen.” De vijf wasboxen die het wascomplex heeft, zijn nog in goede staat en worden dan ook niet aangepakt.

Lees het gehele verhaal met tankstation- en carwash-ondernemer Rob Leus hier:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/17/leus-breidt-uit-met-nieuwe-wasstraat-zutphen/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.