texaco-tankstation-logo

Kritiek op komst nieuwe carwash bij Texaco in Halsteren

Texaco-vlaggen

De lokale politieke partij GPWB uit de gemeente Bergen op Zoom is bezorgd over de komst van een nieuwe carwash bij Texaco De Schans in Halsteren. De partij is bang dat bezoekers van de carwash fietsers over het hoofd zouden kunnen zien. Rinus van Sabben is uitbater van het tankstation en de toekomstige waslocatie in de Brabantse plaats en is zich van geen kwaad bewust. “We hebben de vergunningen netjes op orde en de inrit naar de carwash is er inmiddels al.”

Toen bij zijn pand aan de Steenbergseweg een stuk grond vrij kwam, zag Van Sabben zijn kans. “Ik had al een tijdje plannen om een carwash te beginnen bij mijn Texaco-station.” Verdere wasgelegenheden zijn er volgens hem niet in het dorp. Momenteel wordt hard gewerkt om de roll-over en wasboxen van Washtec rond juli te kunnen openen. Zijn waslocatie krijgt de naam Carwash De Schans.

Bouw al begonnen

De eigenaar wil verder nog kwijt dat hij geen problemen voorziet, nu hij zijn carwash bijna kan openen. “Het dubbelzijdige fietspad waar de politieke partij bezorgd om is, valt qua drukte nog wel mee. De vergunningen zijn binnen, de bouw is al begonnen. Dus alles komt wel goed.” Verder wil hij niet ingaan op de zorgen van de lokale partij.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kritiek op komst nieuwe carwash bij Texaco in Halsteren | TankPro.nl
texaco-tankstation-logo

Kritiek op komst nieuwe carwash bij Texaco in Halsteren

Texaco-vlaggen

De lokale politieke partij GPWB uit de gemeente Bergen op Zoom is bezorgd over de komst van een nieuwe carwash bij Texaco De Schans in Halsteren. De partij is bang dat bezoekers van de carwash fietsers over het hoofd zouden kunnen zien. Rinus van Sabben is uitbater van het tankstation en de toekomstige waslocatie in de Brabantse plaats en is zich van geen kwaad bewust. “We hebben de vergunningen netjes op orde en de inrit naar de carwash is er inmiddels al.”

Toen bij zijn pand aan de Steenbergseweg een stuk grond vrij kwam, zag Van Sabben zijn kans. “Ik had al een tijdje plannen om een carwash te beginnen bij mijn Texaco-station.” Verdere wasgelegenheden zijn er volgens hem niet in het dorp. Momenteel wordt hard gewerkt om de roll-over en wasboxen van Washtec rond juli te kunnen openen. Zijn waslocatie krijgt de naam Carwash De Schans.

Bouw al begonnen

De eigenaar wil verder nog kwijt dat hij geen problemen voorziet, nu hij zijn carwash bijna kan openen. “Het dubbelzijdige fietspad waar de politieke partij bezorgd om is, valt qua drukte nog wel mee. De vergunningen zijn binnen, de bouw is al begonnen. Dus alles komt wel goed.” Verder wil hij niet ingaan op de zorgen van de lokale partij.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.