Kok carwash

Gouden ‘Wilhelmina’-ring gevonden in wasstraat

Bij Kok Carwash in Harderwijk is afgelopen week een gouden ring gevonden in een van de putten. Het betreft een gouden ring met mogelijk een zilveren afbeelding van koningin Wilhelmina erop. De carwashexploitant is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

Vorige week werden bij Kok carwash de putten leeggezogen waar zand en klei wordt opgevangen. Eigenaar Johan Kok : “Tijdens het leegzuigen van deze speciale putten, viel ons iets vreemds op in de put.”

“Aan het rooster van de dompelpomp zat iets goudkleurig, de monteur wees mij erop waarop we direct met een ladder de put in zijn gegaan. Daar ontdekten we toch wel de speciale vondst, het bleek een gouden ring te zijn. Het is volgens ons wel een oude ring daar er een zilveren  afdruk van mogelijk Koningin Wilhelmina opzit.”

Gehoorapparaten

Kok vindt geregeld allerlei spullen van klanten. “Met name in de stofzuigerhal is het vaak raak:  usb sticks, gehoorapparaten, sleutels, sjaals muntgeld. je kunt het zo gek niet bedenken of we zijn het al tegengekomen.”

“Maar dat iemand tijdens het autowassen zijn Gouden ring verliest hebben we nog nooit meegemaakt. Misschien gaat het wel om een oude liefde die uitgebloeid is, waarvan de eigenaar tijdens het autowassen de ring heeft weggegooid. Wij doen dat ook een oproep aan de rechtmatige eigenaar om zich bij ons te melden, zodat wij hem de ring terug kunnen geven.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.