OK Nederland is bezig het voormalige Besouw-tankstation aan de Californischeweg in het Midden-Limburgse Grubbenvorst te vernieuwen en te voorzien van een OK Shop. Om de bezoeker ook tijdens de verbouwing van eten en drinken te kunnen voorzien plaatste OK een speciale rode noodshop.
'opvallend voorproefje'

OK Nederland zet voor verbouwingen tankstations speciale noodshop in

Bij de huidige verbouwing van het OK-tankstation in Grubbenvorst wordt de opvallende rode noodshop ingezet voor tankende klanten en voor iedereen met trek en dorst. Foto: OK Retail, 2024

OK Nederland is bezig het voormalige Besouw-tankstation aan de Californischeweg in het Midden-Limburgse Grubbenvorst te vernieuwen en te voorzien van een OK Shop. Om bezoekers tijdens verbouwingen van bemande stations, zoals in Grubbenvorst, volwaardige te kunnen bedienen, plaatst OK een speciaal hiervoor ontwikkelde rode noodshop.

OK Nederland heeft een speciale multifunctionele noodshop ontwikkeld die wordt ingezet tijdens twee tot vier weken durende verbouwingen van bemande tankstations. Volgens Johan Bogaarts van OK Retail betreft het een opvallende OK rode unit, groot genoeg voor koelingen, vriezer, koffie, tabak en zoetwaren en klein genoeg om overal te kunnen plaatsen. De noodshop is voorzien van een kassa en kluis om aankopen te kunnen afhandelen en van verwarming voor het comfort van klant en medewerker. ‘De klant kan hierdoor gewoon tanken en de belangrijkste zaken kopen en hij krijgt al een voorproefje van het nieuwe interieur dat natuurlijk ook gewoon in de noodshop staat’, aldus Boogaarts. Op dit moment wordt de noodshop ingezet tijdens de vernieuwing van het voormalige Besouw-tankstation in het Limburgse Grubbenvorst (foto). De inzet van de tijdelijke shop is volgens Bogaarts zo’n succes onder klanten en personeel dat er op dit moment een tweede wordt gebouwd, ook weer in OK-rood.

Vernieuwing

Het bemande Besouw-tankstation in Grubbenvorst kwam in september 2016 in het netwerk van OK. De afgelopen jaren werden onder meer de pompen vernieuwd naar OK en nu is de shop aan de beurt. Dit zal er een worden volgens de door OK in eigen huis ontwikkelde formule OK Café. Aan de pomp is 24/7 Euro95, SuperPlus 98 Pure, LPG, X-Drive Diesel en HighSpeed verkrijgbaar.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. De formule telt op dit moment ruim negentig tankstations, zowel bemand als onbemand. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK Nederland zet voor verbouwingen tankstations speciale noodshop in | TankPro.nl
OK Nederland is bezig het voormalige Besouw-tankstation aan de Californischeweg in het Midden-Limburgse Grubbenvorst te vernieuwen en te voorzien van een OK Shop. Om de bezoeker ook tijdens de verbouwing van eten en drinken te kunnen voorzien plaatste OK een speciale rode noodshop.
'opvallend voorproefje'

OK Nederland zet voor verbouwingen tankstations speciale noodshop in

Bij de huidige verbouwing van het OK-tankstation in Grubbenvorst wordt de opvallende rode noodshop ingezet voor tankende klanten en voor iedereen met trek en dorst. Foto: OK Retail, 2024

OK Nederland is bezig het voormalige Besouw-tankstation aan de Californischeweg in het Midden-Limburgse Grubbenvorst te vernieuwen en te voorzien van een OK Shop. Om bezoekers tijdens verbouwingen van bemande stations, zoals in Grubbenvorst, volwaardige te kunnen bedienen, plaatst OK een speciaal hiervoor ontwikkelde rode noodshop.

OK Nederland heeft een speciale multifunctionele noodshop ontwikkeld die wordt ingezet tijdens twee tot vier weken durende verbouwingen van bemande tankstations. Volgens Johan Bogaarts van OK Retail betreft het een opvallende OK rode unit, groot genoeg voor koelingen, vriezer, koffie, tabak en zoetwaren en klein genoeg om overal te kunnen plaatsen. De noodshop is voorzien van een kassa en kluis om aankopen te kunnen afhandelen en van verwarming voor het comfort van klant en medewerker. ‘De klant kan hierdoor gewoon tanken en de belangrijkste zaken kopen en hij krijgt al een voorproefje van het nieuwe interieur dat natuurlijk ook gewoon in de noodshop staat’, aldus Boogaarts. Op dit moment wordt de noodshop ingezet tijdens de vernieuwing van het voormalige Besouw-tankstation in het Limburgse Grubbenvorst (foto). De inzet van de tijdelijke shop is volgens Bogaarts zo’n succes onder klanten en personeel dat er op dit moment een tweede wordt gebouwd, ook weer in OK-rood.

Vernieuwing

Het bemande Besouw-tankstation in Grubbenvorst kwam in september 2016 in het netwerk van OK. De afgelopen jaren werden onder meer de pompen vernieuwd naar OK en nu is de shop aan de beurt. Dit zal er een worden volgens de door OK in eigen huis ontwikkelde formule OK Café. Aan de pomp is 24/7 Euro95, SuperPlus 98 Pure, LPG, X-Drive Diesel en HighSpeed verkrijgbaar.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. De formule telt op dit moment ruim negentig tankstations, zowel bemand als onbemand. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.