Ryd en EG Group breiden hun samenwerking verder uit. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk in-car en andere mobiele betalingen te doen bij 550 tankstations van de formules ESSO, Texaco en Firezone in Nederland, België en Luxemburg.
'tankervaring verbeteren'

Ryd breidt partnership met EG Group uit: nu in-car betalen bij 550 tankstations Benelux

Volgens Ryd is de uitbreiding van de samenwerking met EG Group ‘een belangrijke stap in het verbeteren van de tankervaring bij ESSO en andere tankstations in de Benelux.’ Foto: EG Group, 2024

Ryd en EG Group breiden hun samenwerking verder uit. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk in-car en andere mobiele betalingen te doen bij 550 nieuwe tankstations van de formules ESSO, Texaco en Firezone in Nederland, België en Luxemburg.

Volgens Ryd, de grootste aanbieder voor betalingen in de auto, is de uitbreiding van de samenwerking met EG Group ‘een belangrijke stap in het verbeteren van de tankervaring bij ESSO en andere tankstations in de Benelux.’ Na de volgens Ryd succesvolle uitrol bij alle ESSO-stations in Duitsland, introduceert dit partnerschap ultramoderne digitale tank- en betaalsystemen voor in de auto bij ongeveer 550 nieuwe ESSO-, Texaco- en Firezone-tankstations in Nederland, België en Luxemburg. Het initiatief zal volgens het bedrijf ‘een revolutie’ teweegbrengen in de manier waarop automobilisten en chauffeurs betalen bij alle EG-tankstations in Europa, waardoor het proces efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt.

Overwinning

“De Benelux-regio is de vierde markt waarin Ryd en EG Group samenwerken”, zegt Thomas Kempf, director Sales & Mobility bij Ryd. “De go-live bij 550 stations in januari 2024 is in deze landen een enorme overwinning voor Ryd. Niet alleen voor onze gebruikers, maar ook voor onze partners. Door ons Ryd-acceptatienetwerk op te schalen, wordt de toegang tot betalingen via de app nog eenvoudiger, vanuit de auto of via autodeelaanbieders.”

Tankervaring verbeteren

Nu de acceptatie van digitale betaalmethoden versnelt, sluit volgens country manager Benelux Laurent Grobet van EG Group de samenwerking met Ryd perfect aan bij de toenemende vraag naar innovatieve oplossingen die de tankervaring verbeteren. “We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om onze klanten geavanceerde betaal- en digitale tankdiensten in de auto aan te bieden.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.