Zoals in heel veel branches in Nederland, kampen ook de tankstations met het probleem dat er moeilijk medewerkers te vinden zijn. Hiervoor heeft De Haan Tankstations nu een website gelanceerd waarop onder meer alle vacatures staan die binnen het bedrijf te vervullen zijn.
'altijd mensen nodig'

In zoektocht naar medewerkers: De Haan lanceert vacaturewebsite

Omdat de tankstationbranche dringend op zoek is naar medewerkers heeft De Haan Tankstations een nieuwe vacaturesite gelanceerd. Foto: De Haan, 2024

Zoals in heel veel branches in Nederland, kampen ook de tankstations met het probleem dat er moeilijk medewerkers te vinden zijn. Hiervoor heeft De Haan Tankstations nu een website gelanceerd waarop alle vacatures staan die binnen het bedrijf kunnen worden vervuld én welke doorgroeimogelijkheden er zijn.

Familiebedrijf De Haan groeit en heeft hierdoor, zoals het zelf zegt, ‘altijd mensen nodig’. Met meer dan 180 tankstations is er altijd werk aan de winkel, aldus het bedrijf uit Oosterhout. Zo zoekt het betrokken collega’s die samen willen werken aan ‘topprestaties op de werkvloer’ en naar collega’s die bij het bedrijf ‘vol energie’ aan de slag willen om klanten continu kwaliteit en gastvrijheid te bieden. Hiervoor heeft De Haan maandag een eigen online vacaturesite gelanceerd. www.baanbijdehaan.nl is volgens De Haan dé plek waar iedereen zijn of haar toekomst kan ‘tanken’ vol met nieuwe carrièrekansen. De Haan Tankstations is niet alleen op zoek naar mensen, het familiebedrijf zegt ook te luisteren naar persoonlijke ambities. Daarom staan er op de nieuwe website ook verhalen van collega’s over eventuele doorgroeimogelijkheden.

De Haan Tankstations exploiteert in Nederland een netwerk van ruim 180 tankstations. Deze zijn actief onder de merknamen Haan, Shell, BP en ESSO. Naast traditionele brandstoffen groeit het bedrijf ook op het gebied van laadpalen voor elektrische voertuigen. In 2017 bracht De Haan het eigen shopconcept Tony’s op de markt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In zoektocht naar medewerkers: De Haan lanceert vacaturewebsite | TankPro.nl
Zoals in heel veel branches in Nederland, kampen ook de tankstations met het probleem dat er moeilijk medewerkers te vinden zijn. Hiervoor heeft De Haan Tankstations nu een website gelanceerd waarop onder meer alle vacatures staan die binnen het bedrijf te vervullen zijn.
'altijd mensen nodig'

In zoektocht naar medewerkers: De Haan lanceert vacaturewebsite

Omdat de tankstationbranche dringend op zoek is naar medewerkers heeft De Haan Tankstations een nieuwe vacaturesite gelanceerd. Foto: De Haan, 2024

Zoals in heel veel branches in Nederland, kampen ook de tankstations met het probleem dat er moeilijk medewerkers te vinden zijn. Hiervoor heeft De Haan Tankstations nu een website gelanceerd waarop alle vacatures staan die binnen het bedrijf kunnen worden vervuld én welke doorgroeimogelijkheden er zijn.

Familiebedrijf De Haan groeit en heeft hierdoor, zoals het zelf zegt, ‘altijd mensen nodig’. Met meer dan 180 tankstations is er altijd werk aan de winkel, aldus het bedrijf uit Oosterhout. Zo zoekt het betrokken collega’s die samen willen werken aan ‘topprestaties op de werkvloer’ en naar collega’s die bij het bedrijf ‘vol energie’ aan de slag willen om klanten continu kwaliteit en gastvrijheid te bieden. Hiervoor heeft De Haan maandag een eigen online vacaturesite gelanceerd. www.baanbijdehaan.nl is volgens De Haan dé plek waar iedereen zijn of haar toekomst kan ‘tanken’ vol met nieuwe carrièrekansen. De Haan Tankstations is niet alleen op zoek naar mensen, het familiebedrijf zegt ook te luisteren naar persoonlijke ambities. Daarom staan er op de nieuwe website ook verhalen van collega’s over eventuele doorgroeimogelijkheden.

De Haan Tankstations exploiteert in Nederland een netwerk van ruim 180 tankstations. Deze zijn actief onder de merknamen Haan, Shell, BP en ESSO. Naast traditionele brandstoffen groeit het bedrijf ook op het gebied van laadpalen voor elektrische voertuigen. In 2017 bracht De Haan het eigen shopconcept Tony’s op de markt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.