Na een vier weken durende verbouwing is het AVIA-tankstation aan de Collse Hoefdijk in het Brabantse Nuenen geopend met een shop volgens de ‘Bourgondische formule’ Bufkes. AVIA Nuenen is een van de vier locaties in het netwerk van Vollenhoven dat een Bufkes heeft gekregen.
'samenwerking uitgebreid'

AVIA Nuenen een van vier tankstations Vollenhoven met nieuwe Bufkes shop

AVIA Vollenhoven heeft recent vier tankstations in het netwerk een nieuwe shop volgens de formule Bufkes gegeven, zoals de AVIA aan de Collse Hoefdijk in Nuenen. Foto: AVIA Vollenhoven, 2024

Na een vier weken durende verbouwing is het AVIA-tankstation aan de Collse Hoefdijk in het Brabantse Nuenen geopend met een shop volgens de ‘Bourgondische formule’ Bufkes. AVIA Nuenen is een van de vier locaties in het netwerk van Vollenhoven dat een nieuwe shop met deze Limburgse formule heeft gekregen.

De afgelopen vier jaar heeft Vollenhoven in totaal vier tankstations in het zuiden van Nederland verbouwd en van een nieuwe shop met bakery voorzien. Het bp-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven was in maart 2020 de eerste die een tankshop met daarin een Bufkes opende, in juli 2021 gevolgd door het AVIA-tankstation aan de Alfred Nobelstraat in Sint Oedenrode. AVIA ‘Torenweg’ in Ittervoort kreeg afgelopen najaar een shop volgens het Bufkes concept, eind december gevolgd door de AVIA aan de Collse Hoefdijk in Nuenen (foto).

Limburgs

Bufkes, een concept van Van Melik Food Groep uit Hoensbroek, is een ‘Bourgondische formule’ met Limburgse signatuur dat sinds 1996 vers belegde warme en koude broodjes verkoopt. Deze worden met verse ingrediënten en op basis van ambachtelijke en traditionele recepturen bereid. De meest bekende producten in het assortiment zijn ‘Werrem Sjink’ met ter plekke vers van het mes gesneden vleeswaren en het ‘broodje Limburger’. De formule is momenteel op 42 locaties in Nederland te vinden, allemaal beneden de grote rivieren, en hierbij zijn meerdere tankstations. Het Jora-tankstation in Oud Gastel is er een van, net als bij TotalEnergies ‘Medel’ van Van Dijkhuizen in Tiel.

Samenwerking

Vollenhoven en Bufkes sloten vorig jaar december een samenwerkingsovereenkomst om het aantal locaties, op dat moment twee, verder uit te breiden met het lunchconcept uit Limburg.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA Nuenen een van vier tankstations Vollenhoven met nieuwe Bufkes shop | TankPro.nl
Na een vier weken durende verbouwing is het AVIA-tankstation aan de Collse Hoefdijk in het Brabantse Nuenen geopend met een shop volgens de ‘Bourgondische formule’ Bufkes. AVIA Nuenen is een van de vier locaties in het netwerk van Vollenhoven dat een Bufkes heeft gekregen.
'samenwerking uitgebreid'

AVIA Nuenen een van vier tankstations Vollenhoven met nieuwe Bufkes shop

AVIA Vollenhoven heeft recent vier tankstations in het netwerk een nieuwe shop volgens de formule Bufkes gegeven, zoals de AVIA aan de Collse Hoefdijk in Nuenen. Foto: AVIA Vollenhoven, 2024

Na een vier weken durende verbouwing is het AVIA-tankstation aan de Collse Hoefdijk in het Brabantse Nuenen geopend met een shop volgens de ‘Bourgondische formule’ Bufkes. AVIA Nuenen is een van de vier locaties in het netwerk van Vollenhoven dat een nieuwe shop met deze Limburgse formule heeft gekregen.

De afgelopen vier jaar heeft Vollenhoven in totaal vier tankstations in het zuiden van Nederland verbouwd en van een nieuwe shop met bakery voorzien. Het bp-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven was in maart 2020 de eerste die een tankshop met daarin een Bufkes opende, in juli 2021 gevolgd door het AVIA-tankstation aan de Alfred Nobelstraat in Sint Oedenrode. AVIA ‘Torenweg’ in Ittervoort kreeg afgelopen najaar een shop volgens het Bufkes concept, eind december gevolgd door de AVIA aan de Collse Hoefdijk in Nuenen (foto).

Limburgs

Bufkes, een concept van Van Melik Food Groep uit Hoensbroek, is een ‘Bourgondische formule’ met Limburgse signatuur dat sinds 1996 vers belegde warme en koude broodjes verkoopt. Deze worden met verse ingrediënten en op basis van ambachtelijke en traditionele recepturen bereid. De meest bekende producten in het assortiment zijn ‘Werrem Sjink’ met ter plekke vers van het mes gesneden vleeswaren en het ‘broodje Limburger’. De formule is momenteel op 42 locaties in Nederland te vinden, allemaal beneden de grote rivieren, en hierbij zijn meerdere tankstations. Het Jora-tankstation in Oud Gastel is er een van, net als bij TotalEnergies ‘Medel’ van Van Dijkhuizen in Tiel.

Samenwerking

Vollenhoven en Bufkes sloten vorig jaar december een samenwerkingsovereenkomst om het aantal locaties, op dat moment twee, verder uit te breiden met het lunchconcept uit Limburg.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.