Vollenhoven transformeert steeds meer van een traditionele oliemaatschappij naar een aanbieder van uiteenlopende energie-oplossingen. In dit kader kregen afgelopen week drie AVIA-tankstations in het netwerk laadpalen op de tanklocatie.
'laadpalen op tanklocaties'

Vollenhoven zet met AVIA Volt vol in op energietransitie bij tankstations

Openbare laadpalen zijn belangrijk voor de uitbreiding van de EV-infrastructuur en stimuleren volgens Vollenhoven duurzamer vervoer. Foto: AVIA Vollenhoven, 2023

Vollenhoven transformeert steeds meer van een traditionele oliemaatschappij naar een aanbieder van uiteenlopende energie-oplossingen. In dit kader kregen afgelopen week drie AVIA-tankstations in het netwerk laadpalen op de tanklocatie.

Bij AVIA Vollenhoven is duurzaamheid een essentieel begrip in de bedrijfsvoering, zo laat het bedrijf uit Tilburg weten. Openbare laadpalen zijn belangrijk voor de uitbreiding van de EV-infrastructuur en stimuleren volgens Vollenhoven duurzamer vervoer. Door verschillende laadmogelijkheden aan te bieden, breidt het bedrijf het netwerk waar elektrisch kan worden geladen steeds verder uit. In dit kader zijn afgelopen week drie AVIA-tankstations voorzien van openbare laadpalen. Zo kreeg AVIA ‘Buitenvest’ in Bergen op Zoom een laadpaal waarbij twee auto’s tegelijkertijd kunnen laden. Dit geldt eveneens voor de AVIA Xpress aan de Spoorstraat in Gennep waar op het terrein ook een laadpaal is neergezet. Bij de AVIA XPress aan de Bitswijk in Uden zijn twee laadpalen gerealiseerd en er kunnen dan ook meerdere auto’s tegelijkertijd laden.

AVIA Volt

Vollenhoven bewandelt de weg naar duurzaamheid en de installatie van laadpalen onder de naam van AVIA Volt. AVIA Volt is een initiatief van AVIA dat volledig gericht is op EV mobiliteit. Met het programma onder het motto ‘‘Moeiteloos Laden’ is het bedrijf actief in vijftien Europese landen. Laadfaciliteiten worden gerealiseerd voor zowel particulieren, MKB als groot-transport.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vollenhoven zet met AVIA Volt vol in op energietransitie bij tankstations | TankPro.nl
Vollenhoven transformeert steeds meer van een traditionele oliemaatschappij naar een aanbieder van uiteenlopende energie-oplossingen. In dit kader kregen afgelopen week drie AVIA-tankstations in het netwerk laadpalen op de tanklocatie.
'laadpalen op tanklocaties'

Vollenhoven zet met AVIA Volt vol in op energietransitie bij tankstations

Openbare laadpalen zijn belangrijk voor de uitbreiding van de EV-infrastructuur en stimuleren volgens Vollenhoven duurzamer vervoer. Foto: AVIA Vollenhoven, 2023

Vollenhoven transformeert steeds meer van een traditionele oliemaatschappij naar een aanbieder van uiteenlopende energie-oplossingen. In dit kader kregen afgelopen week drie AVIA-tankstations in het netwerk laadpalen op de tanklocatie.

Bij AVIA Vollenhoven is duurzaamheid een essentieel begrip in de bedrijfsvoering, zo laat het bedrijf uit Tilburg weten. Openbare laadpalen zijn belangrijk voor de uitbreiding van de EV-infrastructuur en stimuleren volgens Vollenhoven duurzamer vervoer. Door verschillende laadmogelijkheden aan te bieden, breidt het bedrijf het netwerk waar elektrisch kan worden geladen steeds verder uit. In dit kader zijn afgelopen week drie AVIA-tankstations voorzien van openbare laadpalen. Zo kreeg AVIA ‘Buitenvest’ in Bergen op Zoom een laadpaal waarbij twee auto’s tegelijkertijd kunnen laden. Dit geldt eveneens voor de AVIA Xpress aan de Spoorstraat in Gennep waar op het terrein ook een laadpaal is neergezet. Bij de AVIA XPress aan de Bitswijk in Uden zijn twee laadpalen gerealiseerd en er kunnen dan ook meerdere auto’s tegelijkertijd laden.

AVIA Volt

Vollenhoven bewandelt de weg naar duurzaamheid en de installatie van laadpalen onder de naam van AVIA Volt. AVIA Volt is een initiatief van AVIA dat volledig gericht is op EV mobiliteit. Met het programma onder het motto ‘‘Moeiteloos Laden’ is het bedrijf actief in vijftien Europese landen. Laadfaciliteiten worden gerealiseerd voor zowel particulieren, MKB als groot-transport.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.