Vissers Energy Group heeft het aantal vestigingen van de in eigen huis ontwikkelde shopformule Moments & More uitgebreid. Zo is er een Moments & More geopend in BP ‘De IJssel’ aan de A2 bij Nieuwegein en een in BP Sliedrecht aan de Sopraanweg. Binnenkort openen er nog twee.
'nu bijna 25'

Vissers Energy breidt aantal vestigingen Moments & More uit

Afgelopen weken heeft Vissers Energy het aantal tankstations met een Moments & More shop uitgebreid. Er staan er nóg twee op stapel waarbij een mijlpaal in zicht komt. Foto: ProMedia, 2024

Vissers Energy Group heeft het aantal vestigingen van de in eigen huis ontwikkelde shopformule Moments & More uitgebreid. Zo is er een Moments & More geopend in BP ‘De IJssel’ aan de A2 bij Nieuwegein en een in BP Sliedrecht aan de Sopraanweg in de plaats. Binnenkort openen er nog twee.

BP De IJssel aan de A2 tussen Utrecht en Vianen had lange tijd een shop volgens de formule Wild Bean Café. Tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling ging stopplaats De IJssel na een bod van ruim 6,5 miljoen euro naar Vissers Energy Group uit het Limburgse Horst. Nu is BP De IJssel, na een verbouwing van slechts drie weken, tussen kerst en oud en nieuw geopend met een hagelnieuwe Moments & More. Hier bleef het niet bij, want de tweede nieuwe Moments & More werd aan het einde van 2023 geopend in het BP-tankstation aan de Sopraanweg in Sliedrecht. Direct naast de Burger King heeft Vissers Energy hier in samenwerking met de Van Kessel Groep uit Milheeze een ‘tankstation van de toekomst’ gerealiseerd. De nieuwgebouwde stopplaats biedt alles op het gebied van tanken, laden, wassen, eten en drinken. Zo is er een breed aanbod aan reguliere en ‘groene’ brandstoffen verkrijgbaar, staan er snelladers en nodigt de Moments & More shop inclusief ruime zitgelegenheid uit om er langer te verblijven. De shop, die ruime openingstijden heeft, is voorzien van Wifi en een buitenterras. Er zijn op de tank- en laadlocatie voorbereidingen getroffen om er in de toekomst ook waterstof aan te bieden.

In de shopformule Moments & More die door Vissers Energy in eigen huis is ontwikkeld, draait het om service, klantvriendelijkheid en vers bereide producten. De belangrijkste klantentrekkers in de formule zijn baristakoffe, verse broodjes, snacks, cadeaus en bloemen. Populaire lekkernijen in de bakery zijn salades, wraps, kebab, frites en burgers, waaronder The ‘More than a Burger’.

Nóg twee

Met de opening van de Moments & More in Nieuwegein en in Sliedrecht is het aantal vestigingen volgens de formule in Nederland gekomen op 21. Hier zal het niet bij blijven, want er staan er nóg twee op stapel die dit voorjaar de deuren moeten gaan openen. Zo wordt bij ESSO ‘Bosserhof’ aan de snelweg A2 bij het Limburgse Echt binnenkort een Moments & More gerealiseerd. Op dit moment is de shop van dit tankstation tijdelijk ingericht. Dit geldt ook voor stopplaats ‘t Veentje aan de snelweg A27 bij het Noord-Hollandse Laren. Op de locatie bevindt zich een onbemand Tango-tankstation die in opdracht van Kuwait Petroleum dit voorjaar een vrijstaande Moments & More zal krijgen. De Scheiwijk voor Fijnproevers die er eerst zat, is inmiddels vervangen voor een tijdelijke shop. De ombouw naar de shopformule van Vissers Energy moet in het eerste kwartaal van 2024 plaatsvinden.

Mijlpaal in zicht

Met de uitbreiding staat het aantal vestigingen van Moments & More in Nederland nu op 21. Met de aanstaande openingen bij ESSO Bosserhof en Tango ‘t Veentje komt de teller op 23 en komt de mijlpaal van 25 shops van de luxe formule van Vissers Energy heel dichtbij.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy breidt aantal vestigingen Moments & More uit | TankPro.nl
Vissers Energy Group heeft het aantal vestigingen van de in eigen huis ontwikkelde shopformule Moments & More uitgebreid. Zo is er een Moments & More geopend in BP ‘De IJssel’ aan de A2 bij Nieuwegein en een in BP Sliedrecht aan de Sopraanweg. Binnenkort openen er nog twee.
'nu bijna 25'

Vissers Energy breidt aantal vestigingen Moments & More uit

Afgelopen weken heeft Vissers Energy het aantal tankstations met een Moments & More shop uitgebreid. Er staan er nóg twee op stapel waarbij een mijlpaal in zicht komt. Foto: ProMedia, 2024

Vissers Energy Group heeft het aantal vestigingen van de in eigen huis ontwikkelde shopformule Moments & More uitgebreid. Zo is er een Moments & More geopend in BP ‘De IJssel’ aan de A2 bij Nieuwegein en een in BP Sliedrecht aan de Sopraanweg in de plaats. Binnenkort openen er nog twee.

BP De IJssel aan de A2 tussen Utrecht en Vianen had lange tijd een shop volgens de formule Wild Bean Café. Tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling ging stopplaats De IJssel na een bod van ruim 6,5 miljoen euro naar Vissers Energy Group uit het Limburgse Horst. Nu is BP De IJssel, na een verbouwing van slechts drie weken, tussen kerst en oud en nieuw geopend met een hagelnieuwe Moments & More. Hier bleef het niet bij, want de tweede nieuwe Moments & More werd aan het einde van 2023 geopend in het BP-tankstation aan de Sopraanweg in Sliedrecht. Direct naast de Burger King heeft Vissers Energy hier in samenwerking met de Van Kessel Groep uit Milheeze een ‘tankstation van de toekomst’ gerealiseerd. De nieuwgebouwde stopplaats biedt alles op het gebied van tanken, laden, wassen, eten en drinken. Zo is er een breed aanbod aan reguliere en ‘groene’ brandstoffen verkrijgbaar, staan er snelladers en nodigt de Moments & More shop inclusief ruime zitgelegenheid uit om er langer te verblijven. De shop, die ruime openingstijden heeft, is voorzien van Wifi en een buitenterras. Er zijn op de tank- en laadlocatie voorbereidingen getroffen om er in de toekomst ook waterstof aan te bieden.

In de shopformule Moments & More die door Vissers Energy in eigen huis is ontwikkeld, draait het om service, klantvriendelijkheid en vers bereide producten. De belangrijkste klantentrekkers in de formule zijn baristakoffe, verse broodjes, snacks, cadeaus en bloemen. Populaire lekkernijen in de bakery zijn salades, wraps, kebab, frites en burgers, waaronder The ‘More than a Burger’.

Nóg twee

Met de opening van de Moments & More in Nieuwegein en in Sliedrecht is het aantal vestigingen volgens de formule in Nederland gekomen op 21. Hier zal het niet bij blijven, want er staan er nóg twee op stapel die dit voorjaar de deuren moeten gaan openen. Zo wordt bij ESSO ‘Bosserhof’ aan de snelweg A2 bij het Limburgse Echt binnenkort een Moments & More gerealiseerd. Op dit moment is de shop van dit tankstation tijdelijk ingericht. Dit geldt ook voor stopplaats ‘t Veentje aan de snelweg A27 bij het Noord-Hollandse Laren. Op de locatie bevindt zich een onbemand Tango-tankstation die in opdracht van Kuwait Petroleum dit voorjaar een vrijstaande Moments & More zal krijgen. De Scheiwijk voor Fijnproevers die er eerst zat, is inmiddels vervangen voor een tijdelijke shop. De ombouw naar de shopformule van Vissers Energy moet in het eerste kwartaal van 2024 plaatsvinden.

Mijlpaal in zicht

Met de uitbreiding staat het aantal vestigingen van Moments & More in Nederland nu op 21. Met de aanstaande openingen bij ESSO Bosserhof en Tango ‘t Veentje komt de teller op 23 en komt de mijlpaal van 25 shops van de luxe formule van Vissers Energy heel dichtbij.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.