De Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop bij het Tango-tankstation op stopplaats ‘t Veentje aan de A27 bij het Noord-Hollandse Laren is niet meer. Vissers Energy Group realiseert er in opdracht van Kuwait Petroleum een shop volgens de formule Moments & More. Deze opent in het eerste kwartaal van dit jaar.
'Tóch tweede Scheiwijk'

Scheiwijk bij Tango tankstation ’t Veentje (A27) wordt Moments & More

Op stopplaats 't Veentje aan de A27 bij Laren maakt op dit moment de Scheiwijk voor Fijnproevers die er naast het Tango-tankstation zat, plaats voor een shop volgens de formule Moments & More. Foto: Kuwait Petroleum, 2023

De Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop bij het Tango-tankstation op stopplaats ‘t Veentje aan de A27 bij het Noord-Hollandse Laren is niet meer. Vissers Energy Group realiseert er in opdracht van Kuwait Petroleum een shop volgens de formule Moments & More. Met het sluiten van deze Scheiwijk kunnen bezoekers nog steeds vlakbij voor de formule terecht, want OK Nederland opende afgelopen maand aan de A27 bij OK Eemakker, direct aan de overkant van ’t Veentje, een bijzondere shop met de formule.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Scheiwijk bij Tango tankstation ’t Veentje (A27) wordt Moments & More | TankPro.nl
De Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop bij het Tango-tankstation op stopplaats ‘t Veentje aan de A27 bij het Noord-Hollandse Laren is niet meer. Vissers Energy Group realiseert er in opdracht van Kuwait Petroleum een shop volgens de formule Moments & More. Deze opent in het eerste kwartaal van dit jaar.
'Tóch tweede Scheiwijk'

Scheiwijk bij Tango tankstation ’t Veentje (A27) wordt Moments & More

Op stopplaats 't Veentje aan de A27 bij Laren maakt op dit moment de Scheiwijk voor Fijnproevers die er naast het Tango-tankstation zat, plaats voor een shop volgens de formule Moments & More. Foto: Kuwait Petroleum, 2023

De Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop bij het Tango-tankstation op stopplaats ‘t Veentje aan de A27 bij het Noord-Hollandse Laren is niet meer. Vissers Energy Group realiseert er in opdracht van Kuwait Petroleum een shop volgens de formule Moments & More. Met het sluiten van deze Scheiwijk kunnen bezoekers nog steeds vlakbij voor de formule terecht, want OK Nederland opende afgelopen maand aan de A27 bij OK Eemakker, direct aan de overkant van ’t Veentje, een bijzondere shop met de formule.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.