Dunkin’, in de volksmond bekend als Dunkin’ Donuts, lanceert op de maandag in Amsterdam RAI begonnen horecabeurs Horecava een ‘smartfridge koffie en donuts station’. De units moeten geplaatst gaan worden in onder meer tankstations en bieden volgens het bedrijf ‘de ultieme 24/7 versbeleving’.
'een mijlpaal'

Dunkin’ lanceert voor tankstations ‘smartfridge koffie en donuts station’

ESSO Honswijck aan de snelweg A1 bij Muiden heeft een Dunkin' shop-in-shop met koffie-uitgiftepunt. Foto: ProMedia, 2024

Dunkin’, in de volksmond bekend als Dunkin’ Donuts, lanceert op de maandag in Amsterdam RAI begonnen horecabeurs Horecava een ‘smartfridge koffie en donuts station’. De units moeten geplaatst gaan worden in onder meer tankstations en bieden volgens het bedrijf ‘de ultieme 24/7 versbeleving’.

Op de horecavakbeurs presenteert Dunkin’ samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. Selecta is aanbieder van koffie en koffiesystemen, Alpro van sojamelkproducten en Monin van siropen voor in de koffie. Met de introductie hoopt het van origine Amerikaanse bedrijf het marktaandeel van Dunkin’ in de Benelux te vergroten. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’. In de komende periode moeten de units geplaatst gaan worden op tankstations en ook op onder meer treinstations, vliegvelden en beurslocaties en bij bioscopen, supermarkten, hotels en vakantieparken.

Twee jaar

Roberto Fava, CEO van de Dunkin’ Groep, is zeer trots op het resultaat en noemt de realisatie ‘een mijlpaal’ na de samenwerking met Selecta, Inspire Brands en Dunkin’ Nederland & België die ruim twee jaar heeft geduurd.

Bij meerdere grote bemande tankstations in Nederland zijn donuts van het Amerikaanse bedrijf verkrijgbaar. Onder meer ESSO Honswijck aan de snelweg A1 bij Muiden heeft sinds twee jaar een groot uitgiftepunt waar de donuts in combinatie met ter plekke vers bereide koffie worden aangeboden (foto). Deze shop-in-shop heeft ook zitgelegenheid en is in deze vorm de enige in een tankstation in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dunkin’ lanceert voor tankstations ‘smartfridge koffie en donuts station’ | TankPro.nl
Dunkin’, in de volksmond bekend als Dunkin’ Donuts, lanceert op de maandag in Amsterdam RAI begonnen horecabeurs Horecava een ‘smartfridge koffie en donuts station’. De units moeten geplaatst gaan worden in onder meer tankstations en bieden volgens het bedrijf ‘de ultieme 24/7 versbeleving’.
'een mijlpaal'

Dunkin’ lanceert voor tankstations ‘smartfridge koffie en donuts station’

ESSO Honswijck aan de snelweg A1 bij Muiden heeft een Dunkin' shop-in-shop met koffie-uitgiftepunt. Foto: ProMedia, 2024

Dunkin’, in de volksmond bekend als Dunkin’ Donuts, lanceert op de maandag in Amsterdam RAI begonnen horecabeurs Horecava een ‘smartfridge koffie en donuts station’. De units moeten geplaatst gaan worden in onder meer tankstations en bieden volgens het bedrijf ‘de ultieme 24/7 versbeleving’.

Op de horecavakbeurs presenteert Dunkin’ samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. Selecta is aanbieder van koffie en koffiesystemen, Alpro van sojamelkproducten en Monin van siropen voor in de koffie. Met de introductie hoopt het van origine Amerikaanse bedrijf het marktaandeel van Dunkin’ in de Benelux te vergroten. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’. In de komende periode moeten de units geplaatst gaan worden op tankstations en ook op onder meer treinstations, vliegvelden en beurslocaties en bij bioscopen, supermarkten, hotels en vakantieparken.

Twee jaar

Roberto Fava, CEO van de Dunkin’ Groep, is zeer trots op het resultaat en noemt de realisatie ‘een mijlpaal’ na de samenwerking met Selecta, Inspire Brands en Dunkin’ Nederland & België die ruim twee jaar heeft geduurd.

Bij meerdere grote bemande tankstations in Nederland zijn donuts van het Amerikaanse bedrijf verkrijgbaar. Onder meer ESSO Honswijck aan de snelweg A1 bij Muiden heeft sinds twee jaar een groot uitgiftepunt waar de donuts in combinatie met ter plekke vers bereide koffie worden aangeboden (foto). Deze shop-in-shop heeft ook zitgelegenheid en is in deze vorm de enige in een tankstation in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.