Dunkin’ opent vestiging langs de snelweg A2 bij De Lucht

De koffie- en donutgigant opent vestiging langs de A2 bij De Lucht wegrestaurants Dunkin?, een van ?s werelds grootste coffee and baked goods merken, komt na de samenwerking met Jumbo en de aankondiging van de nieuwe pop-up in Zoetermeer, nu ook met een vestiging langs ...

Donutketen Dunkin’ opent eind september een locatie bij wegrestaurant De Lucht langs de A2. De keten is een toevoeging op het huidige aanbod van wegrestaurants op de verzorgingsplaats, bestaande uit Burger King, La Place en Subway. Na de komst van de eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er inmiddels al meer dan twintig vestigingen. De eerste locatie langs de snelweg is nummer 22.

“Dunkin’ is de perfecte aanvulling op onze totaalbeleving die we de klanten onderweg willen bieden met de restaurants”, reageert Jan Willem Boot, eigenaar van wegrestaurants De Lucht. Na de aankondiging van de nieuwe pop-up store in Zoetermeer en de samenwerking met Jumbo is dit de volgende stap van Dunkin’ in Nederland.

De nieuwe Dunkin’ store langs de A2 is een to-go vestiging inclusief terras. Klanten kunnen er zeven dagen per week terecht van 07.00 tot 22.00 uur. Vanaf 28 september zullen de deuren langs de A2 geopend worden. Dunkin’ – voormalig Dunkin’ Donuts – werd opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 locaties in 45 landen wereldwijd. In Europa zijn er op dit moment 240 vestigingen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dunkin’ opent vestiging langs de snelweg A2 bij De Lucht | TankPro.nl

Dunkin’ opent vestiging langs de snelweg A2 bij De Lucht

De koffie- en donutgigant opent vestiging langs de A2 bij De Lucht wegrestaurants Dunkin?, een van ?s werelds grootste coffee and baked goods merken, komt na de samenwerking met Jumbo en de aankondiging van de nieuwe pop-up in Zoetermeer, nu ook met een vestiging langs ...

Donutketen Dunkin’ opent eind september een locatie bij wegrestaurant De Lucht langs de A2. De keten is een toevoeging op het huidige aanbod van wegrestaurants op de verzorgingsplaats, bestaande uit Burger King, La Place en Subway. Na de komst van de eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er inmiddels al meer dan twintig vestigingen. De eerste locatie langs de snelweg is nummer 22.

“Dunkin’ is de perfecte aanvulling op onze totaalbeleving die we de klanten onderweg willen bieden met de restaurants”, reageert Jan Willem Boot, eigenaar van wegrestaurants De Lucht. Na de aankondiging van de nieuwe pop-up store in Zoetermeer en de samenwerking met Jumbo is dit de volgende stap van Dunkin’ in Nederland.

De nieuwe Dunkin’ store langs de A2 is een to-go vestiging inclusief terras. Klanten kunnen er zeven dagen per week terecht van 07.00 tot 22.00 uur. Vanaf 28 september zullen de deuren langs de A2 geopend worden. Dunkin’ – voormalig Dunkin’ Donuts – werd opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 locaties in 45 landen wereldwijd. In Europa zijn er op dit moment 240 vestigingen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.