Vissers Energy Group gaat aan de rotonde van de Bosscheweg met de Broekdalerbaan in Beek en Donk een nieuw bemand ESSO-tankstation met Moments & More tankshop bouwen. Het tankstation zal de huidige kleine ESSO aan het Heuvelplein in de Brabantse plaats gaan vervangen.
Met Moments & More

Vissers Energy vervangt huidige ESSO voor nieuw tankstation Beek en Donk

Een bemande ESSO met Moments & More en carwash moet in 2024 de deuren openen in het Brabantse Beek en Donk. Foto: Vissers Energy Group, 2023

Vissers Energy Group gaat aan de rotonde van de Bosscheweg met de Broekdalerbaan in Beek en Donk een nieuw bemand ESSO-tankstation met Moments & More tankshop bouwen. Het tankstation zal de huidige kleine ESSO aan het Heuvelplein in de Brabantse plaats gaan vervangen.

Algemeen directeur Gerbert Vissers van Vissers Energy Group heeft hiervoor afgelopen week op het gemeentehuis van Laarbeek zijn handtekening gezet onder de anterieure overeenkomst. In het nieuwe bemande ESSO-tankstation aan de rotonde van de N279 in Beek en Donk, tussen Helmond en Veghel, kunnen dadelijk zowel personenauto’s als vrachtwagens tanken (foto). Ook worden er vijf snelladers gerealiseerd voor elektrische voertuigen en is er ruimte gereserveerd voor een in de toekomst op de locatie te bouwen waterstoftankstation. Het is de bedoeling dat er dadelijk bij de nieuwe ESSO ook gewassen kan worden in een carwash en de locatie krijgt ook tijdgebonden parkeerplaatsen voor auto’s en trucks.

Moments & More

De tankshop die bij de nieuwe ESSO Beek en Donk gebouwd gaat worden, zal de formule van Moments & More gaan voeren. Bij dit door Vissers Energy Group in eigen huis ontwikkelde concept ligt de focus op een uitgebreid foodaanbod en de beste koffie, zowel served als self-served. Er komt een ruime en sfeervolle zitgelegenheid, ook geschikt voor een langer verblijf. Daarnaast is er uitstekende Wifi aanwezig en zal volgens het bedrijf uit het Limburgse Horst ook een mooi buitenterras niet ontbreken. De huidige ESSO aan het Heuvelplein in Beek en Donk biedt drie pompen met zes uitgiftepunten met Euro95 en diesel.

De bouw gaat van start in het tweede kwartaal van 2024 waarna de nieuwste ESSO in het netwerk van Vissers Energy Group in september/oktober 2024 de deuren moet openen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy vervangt huidige ESSO voor nieuw tankstation Beek en Donk | TankPro.nl
Vissers Energy Group gaat aan de rotonde van de Bosscheweg met de Broekdalerbaan in Beek en Donk een nieuw bemand ESSO-tankstation met Moments & More tankshop bouwen. Het tankstation zal de huidige kleine ESSO aan het Heuvelplein in de Brabantse plaats gaan vervangen.
Met Moments & More

Vissers Energy vervangt huidige ESSO voor nieuw tankstation Beek en Donk

Een bemande ESSO met Moments & More en carwash moet in 2024 de deuren openen in het Brabantse Beek en Donk. Foto: Vissers Energy Group, 2023

Vissers Energy Group gaat aan de rotonde van de Bosscheweg met de Broekdalerbaan in Beek en Donk een nieuw bemand ESSO-tankstation met Moments & More tankshop bouwen. Het tankstation zal de huidige kleine ESSO aan het Heuvelplein in de Brabantse plaats gaan vervangen.

Algemeen directeur Gerbert Vissers van Vissers Energy Group heeft hiervoor afgelopen week op het gemeentehuis van Laarbeek zijn handtekening gezet onder de anterieure overeenkomst. In het nieuwe bemande ESSO-tankstation aan de rotonde van de N279 in Beek en Donk, tussen Helmond en Veghel, kunnen dadelijk zowel personenauto’s als vrachtwagens tanken (foto). Ook worden er vijf snelladers gerealiseerd voor elektrische voertuigen en is er ruimte gereserveerd voor een in de toekomst op de locatie te bouwen waterstoftankstation. Het is de bedoeling dat er dadelijk bij de nieuwe ESSO ook gewassen kan worden in een carwash en de locatie krijgt ook tijdgebonden parkeerplaatsen voor auto’s en trucks.

Moments & More

De tankshop die bij de nieuwe ESSO Beek en Donk gebouwd gaat worden, zal de formule van Moments & More gaan voeren. Bij dit door Vissers Energy Group in eigen huis ontwikkelde concept ligt de focus op een uitgebreid foodaanbod en de beste koffie, zowel served als self-served. Er komt een ruime en sfeervolle zitgelegenheid, ook geschikt voor een langer verblijf. Daarnaast is er uitstekende Wifi aanwezig en zal volgens het bedrijf uit het Limburgse Horst ook een mooi buitenterras niet ontbreken. De huidige ESSO aan het Heuvelplein in Beek en Donk biedt drie pompen met zes uitgiftepunten met Euro95 en diesel.

De bouw gaat van start in het tweede kwartaal van 2024 waarna de nieuwste ESSO in het netwerk van Vissers Energy Group in september/oktober 2024 de deuren moet openen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.