Vissers Energy brengt aantal eigen tankstations met HVO100 op vijf
mix aan alternatieven

Vissers Energy brengt aantal eigen tankstations met HVO100 op vijf

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen, gelooft Vissers Energy in een mix van verschillende alternatieven, waaronder HVO100, waterstof en elektrisch. Foto: Vissers Energy Group, 2023

Het ESSO-tankstation van Vissers Energy Group aan de Venloseweg in Sevenum biedt sinds deze week HVO100 voor voertuigen die rijden op diesel. Hiermee komt het aantal tankstations in het netwerk van het bedrijf uit Horst dat HVO100 aanbiedt op vijf in totaal.

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen, gelooft Vissers Energy in een mix van verschillende alternatieven, zoals waterstof en elektrisch. Op de weg naar volledig zero-emission is voor de dieselrijder de brandstof HVO verkrijgbaar, de meest duurzame brandstof voor dieselvoertuigen. HVO100 is voortaan aan de pomp beschikbaar bij ESSO Vissers Sevenum en daarmee komt het aantal locaties in het netwerk van het bedrijf dat de speciale diesel aanbiedt op vijf. De andere stations zijn ESSO Vissers aan de Stationsstraat in Horst, Vissers STOP&GO aan de Parlevinkerweg in Venlo, Vissers Keulse Barrière Zuid in Venlo en Vissers Den Hoek aan de A16 in Zevenbergschenhoek.

Zonder dat er aanpassingen aan het dieselvoertuig nodig zijn, reduceert de dieselrijder die kiest voor HVO100 direct 90 procent van de uitstoot van CO2. HVO100 is volledig fossielvrij en bestaat geheel uit hernieuwbare grondstoffen. De brandstof is ook geschikt voor gebruik in vrachtwagens.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy brengt aantal eigen tankstations met HVO100 op vijf | TankPro.nl
Vissers Energy brengt aantal eigen tankstations met HVO100 op vijf
mix aan alternatieven

Vissers Energy brengt aantal eigen tankstations met HVO100 op vijf

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen, gelooft Vissers Energy in een mix van verschillende alternatieven, waaronder HVO100, waterstof en elektrisch. Foto: Vissers Energy Group, 2023

Het ESSO-tankstation van Vissers Energy Group aan de Venloseweg in Sevenum biedt sinds deze week HVO100 voor voertuigen die rijden op diesel. Hiermee komt het aantal tankstations in het netwerk van het bedrijf uit Horst dat HVO100 aanbiedt op vijf in totaal.

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen, gelooft Vissers Energy in een mix van verschillende alternatieven, zoals waterstof en elektrisch. Op de weg naar volledig zero-emission is voor de dieselrijder de brandstof HVO verkrijgbaar, de meest duurzame brandstof voor dieselvoertuigen. HVO100 is voortaan aan de pomp beschikbaar bij ESSO Vissers Sevenum en daarmee komt het aantal locaties in het netwerk van het bedrijf dat de speciale diesel aanbiedt op vijf. De andere stations zijn ESSO Vissers aan de Stationsstraat in Horst, Vissers STOP&GO aan de Parlevinkerweg in Venlo, Vissers Keulse Barrière Zuid in Venlo en Vissers Den Hoek aan de A16 in Zevenbergschenhoek.

Zonder dat er aanpassingen aan het dieselvoertuig nodig zijn, reduceert de dieselrijder die kiest voor HVO100 direct 90 procent van de uitstoot van CO2. HVO100 is volledig fossielvrij en bestaat geheel uit hernieuwbare grondstoffen. De brandstof is ook geschikt voor gebruik in vrachtwagens.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.