Het regiobestuur van VVD Drenthe heeft BETA-voorzitter en voormalig pomphouder Ewout Klok uit Hoogeveen voorgedragen voor de functie van regiovoorzitter in Drenthe. Volgens VVD Drenthe heeft er onlangs 'een zeer inhoudelijk en constructief gesprek plaatsgevonden' nadat Klok na de verkiezingen zijn lidmaatschap op de VVD had opgezegd.
'constructief gesprek'

VVD Drenthe draagt BETA-voorzitter Ewout Klok voor als regiovoorzitter

BETA-voorzitter en voormalige Shell-tankstationondernemer Ewout Klok vertrok bij de liberale volkspartij omdat hij, tegen de wil van VVD Drenthe in, werd geweerd van de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Foto: ProMedia, 2024

Het regiobestuur van VVD Drenthe heeft BETA-voorzitter en voormalig pomphouder Ewout Klok uit Hoogeveen voorgedragen voor de functie van regiovoorzitter in Drenthe. Volgens VVD Drenthe heeft er onlangs ‘een zeer inhoudelijk en constructief gesprek plaatsgevonden’ nadat Klok na de verkiezingen zijn lidmaatschap op de VVD had opgezegd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VVD Drenthe draagt BETA-voorzitter Ewout Klok voor als regiovoorzitter | TankPro.nl
Het regiobestuur van VVD Drenthe heeft BETA-voorzitter en voormalig pomphouder Ewout Klok uit Hoogeveen voorgedragen voor de functie van regiovoorzitter in Drenthe. Volgens VVD Drenthe heeft er onlangs 'een zeer inhoudelijk en constructief gesprek plaatsgevonden' nadat Klok na de verkiezingen zijn lidmaatschap op de VVD had opgezegd.
'constructief gesprek'

VVD Drenthe draagt BETA-voorzitter Ewout Klok voor als regiovoorzitter

BETA-voorzitter en voormalige Shell-tankstationondernemer Ewout Klok vertrok bij de liberale volkspartij omdat hij, tegen de wil van VVD Drenthe in, werd geweerd van de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Foto: ProMedia, 2024

Het regiobestuur van VVD Drenthe heeft BETA-voorzitter en voormalig pomphouder Ewout Klok uit Hoogeveen voorgedragen voor de functie van regiovoorzitter in Drenthe. Volgens VVD Drenthe heeft er onlangs ‘een zeer inhoudelijk en constructief gesprek plaatsgevonden’ nadat Klok na de verkiezingen zijn lidmaatschap op de VVD had opgezegd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.