Het bekende Shell-tankstation ‘Haerst’ aan de snelweg A28 tussen Staphorst en Zwolle is na een grootschalige verbouwing heropend met een nieuwe tankshop volgens de formule Shell Café. Tegelijkertijd met de verbouwing zijn de toiletten van 2theloo vergroot en vernieuwd.
achtste dit jaar

Shell-tankstation ‘Haerst’ aan A28 geopend met Shell Café en 2theloo

Shell Haerst aan de snelweg A28 bij Zwolle is de achtste tanklocatie van Shell die dit jaar een shop volgens de formule Shell Café inclusief luxe 2theloo toiletfaciliteiten heeft gekregen. Foto: 2theloo, 2023

Het bekende Shell-tankstation ‘Haerst’ aan de snelweg A28 tussen Staphorst en Zwolle is na een grootschalige verbouwing heropend met een nieuwe tankshop volgens de formule Shell Café. Tegelijkertijd met de verbouwing zijn de toiletten van 2theloo vergroot en vernieuwd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell-tankstation ‘Haerst’ aan A28 geopend met Shell Café en 2theloo | TankPro.nl
Het bekende Shell-tankstation ‘Haerst’ aan de snelweg A28 tussen Staphorst en Zwolle is na een grootschalige verbouwing heropend met een nieuwe tankshop volgens de formule Shell Café. Tegelijkertijd met de verbouwing zijn de toiletten van 2theloo vergroot en vernieuwd.
achtste dit jaar

Shell-tankstation ‘Haerst’ aan A28 geopend met Shell Café en 2theloo

Shell Haerst aan de snelweg A28 bij Zwolle is de achtste tanklocatie van Shell die dit jaar een shop volgens de formule Shell Café inclusief luxe 2theloo toiletfaciliteiten heeft gekregen. Foto: 2theloo, 2023

Het bekende Shell-tankstation ‘Haerst’ aan de snelweg A28 tussen Staphorst en Zwolle is na een grootschalige verbouwing heropend met een nieuwe tankshop volgens de formule Shell Café. Tegelijkertijd met de verbouwing zijn de toiletten van 2theloo vergroot en vernieuwd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.