OK Nederland heeft bij twee tanklocaties in het netwerk een nieuwe OK shop geopend. De voorterreinen van OK ‘Lambertschaag’ bij Medemblik en die van OK Bergerstraat in Maastricht waren al eerder vernieuwd naar de OK-uitstraling, maar nu zijn ook de bijbehorende shops ‘helemaal OK’.
'complete vernieuwing'

OK-tankstations Lambertschaag en Maastricht openen nieuwe OK shops

Werd dit voorjar het voorterrein van tankstation Lambertschaag vernieuwd naar de formule OK, nu heeft ook de shop een metamorfose ondergaan. Foto: OK Retail, 2023

OK Nederland heeft bij twee tanklocaties in het netwerk een nieuwe OK shop geopend. De voorterreinen van OK ‘Lambertschaag’ bij Medemblik en die van OK Bergerstraat in Maastricht waren al eerder vernieuwd naar de OK-uitstraling, maar nu zijn ook de bijbehorende shops ‘helemaal OK’.

Het OK-tankstation aan de Bergerstraat in Maastricht, voorheen een ESSO, toont zich al enige tijd in de kleuren van OK. De forecourt van het bemande tankstation op het terrein van autobedrijf Hensgens was al eerder vernieuwd, maar nu heeft ook de tankshop een metamorfose ondergaan. Na een tien dagen durende verbouwing biedt de OK Shop een breed aanbod aan eet- en drinkwaren voor ter plekke en on-the-go, waaronder frisdranken, koffie, ijs, snacks en zoetwaren. Aan de pomp biedt OK Bergerstraat Maastricht Euro95, SuperPlus 98 Pure en X-Drive Diesel.

OK Café

Ook de shop van de OK Lambertschaag aan de N239 en vlakbij de afslag ‘Medemblik’ van de snelweg A7 is vernieuwd (foto). In februari van dit jaar werd bekend dat OK het tankstation van Oliecombinatie Van der Veen Lambertschaag had overgenomen. Als eerste stap in de totale metamorfose werd dit voorjaar het voorterrein van het tankstation vernieuwd naar OK. Deze week volgde de opening van de nieuwe shop volgens de formule OK Café. In de door OK Nederland in eigen huis ontwikkelde formule draait het om ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren met een hoofdrol voor broodjes en koffie. Met de overname door OK zijn ook de medewerkers van de tanklocatie mee overgegaan.

OK-keten

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Daarnaast beschikt OK verspreid over Nederland over een netwerk van tankstations. De formule telt op dit moment bijna honderd tanklocaties waarvan een groot aantal bemande stations zelf wordt geëxploiteerd. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK-tankstations Lambertschaag en Maastricht openen nieuwe OK shops | TankPro.nl
OK Nederland heeft bij twee tanklocaties in het netwerk een nieuwe OK shop geopend. De voorterreinen van OK ‘Lambertschaag’ bij Medemblik en die van OK Bergerstraat in Maastricht waren al eerder vernieuwd naar de OK-uitstraling, maar nu zijn ook de bijbehorende shops ‘helemaal OK’.
'complete vernieuwing'

OK-tankstations Lambertschaag en Maastricht openen nieuwe OK shops

Werd dit voorjar het voorterrein van tankstation Lambertschaag vernieuwd naar de formule OK, nu heeft ook de shop een metamorfose ondergaan. Foto: OK Retail, 2023

OK Nederland heeft bij twee tanklocaties in het netwerk een nieuwe OK shop geopend. De voorterreinen van OK ‘Lambertschaag’ bij Medemblik en die van OK Bergerstraat in Maastricht waren al eerder vernieuwd naar de OK-uitstraling, maar nu zijn ook de bijbehorende shops ‘helemaal OK’.

Het OK-tankstation aan de Bergerstraat in Maastricht, voorheen een ESSO, toont zich al enige tijd in de kleuren van OK. De forecourt van het bemande tankstation op het terrein van autobedrijf Hensgens was al eerder vernieuwd, maar nu heeft ook de tankshop een metamorfose ondergaan. Na een tien dagen durende verbouwing biedt de OK Shop een breed aanbod aan eet- en drinkwaren voor ter plekke en on-the-go, waaronder frisdranken, koffie, ijs, snacks en zoetwaren. Aan de pomp biedt OK Bergerstraat Maastricht Euro95, SuperPlus 98 Pure en X-Drive Diesel.

OK Café

Ook de shop van de OK Lambertschaag aan de N239 en vlakbij de afslag ‘Medemblik’ van de snelweg A7 is vernieuwd (foto). In februari van dit jaar werd bekend dat OK het tankstation van Oliecombinatie Van der Veen Lambertschaag had overgenomen. Als eerste stap in de totale metamorfose werd dit voorjaar het voorterrein van het tankstation vernieuwd naar OK. Deze week volgde de opening van de nieuwe shop volgens de formule OK Café. In de door OK Nederland in eigen huis ontwikkelde formule draait het om ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren met een hoofdrol voor broodjes en koffie. Met de overname door OK zijn ook de medewerkers van de tanklocatie mee overgegaan.

OK-keten

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Daarnaast beschikt OK verspreid over Nederland over een netwerk van tankstations. De formule telt op dit moment bijna honderd tanklocaties waarvan een groot aantal bemande stations zelf wordt geëxploiteerd. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.