Twee Tango-tankstations in Eemnes en Rotterdam blijven ook de komende vijftien jaar de uitstraling van Tango tonen. Dat is de uitkomst van twee veilingen van huurrechten die onlangs zijn gehouden. Volgens Kuwait Petroleum zullen de locaties ‘alleen nog maar beter worden.’
'alleen maar beter'

Tankstations Eemnes en Rotterdam ook komende vijftien jaar Tango

Tanklocatie 't Veentje aan de A27 bij Eemnes met daarop een Tango en Scheiwijk tankshop blijft ook de komende vijftien jaar een Tango. Foto: Kuwait Petroleum, 2023

Twee Tango-tankstations in Eemnes en Rotterdam blijven ook de komende vijftien jaar de uitstraling van Tango tonen. Dat is de uitkomst van twee veilingen van huurrechten die onlangs zijn gehouden. Volgens Kuwait Petroleum zullen de locaties ‘alleen nog maar beter worden.’

Tijdens twee huurrechtenveilingen van tanklocaties kwamen afgelopen maand de Tango-tanklocaties in Rotterdam en ‘t Veentje aan de snelweg A27 bij Eemnes onder de hamer. ‘Het was een zware competitie met zes mededingende partijen, maar we zijn trots om te kunnen aankondigen dat we beide Tango-locaties ook voor de komende vijftien jaar in ons netwerk kunnen behouden’, aldus Kuwait Petroleum. Voor het tankstation ‘t Veentje, te vinden aan de snelweg A27 tussen Almere en Hilversum en bekend van de Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop (foto), had Kuwait Petroleum een bod van ruim 18 miljoen euro over.

Beter dan ooit

De energiereus zegt beide tanklocaties met daarop een Tango ‘nu beter dan ooit’ te willen maken. In Rotterdam zijn er vergevorderde plannen om de tanklocatie te transformeren naar een EV hub en eventueel het nieuwe shopconcept er te integreren. Op de tanklocatie in Eemnes is het bedrijf vastbesloten het aantal services verder uit te breiden door er snelladers te realiseren.

Tango is een van de grootste onbemande tankstationformules van Nederland. Momenteel telt de formule verspreid over Nederland ruim tweehonderd locaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations Eemnes en Rotterdam ook komende vijftien jaar Tango | TankPro.nl
Twee Tango-tankstations in Eemnes en Rotterdam blijven ook de komende vijftien jaar de uitstraling van Tango tonen. Dat is de uitkomst van twee veilingen van huurrechten die onlangs zijn gehouden. Volgens Kuwait Petroleum zullen de locaties ‘alleen nog maar beter worden.’
'alleen maar beter'

Tankstations Eemnes en Rotterdam ook komende vijftien jaar Tango

Tanklocatie 't Veentje aan de A27 bij Eemnes met daarop een Tango en Scheiwijk tankshop blijft ook de komende vijftien jaar een Tango. Foto: Kuwait Petroleum, 2023

Twee Tango-tankstations in Eemnes en Rotterdam blijven ook de komende vijftien jaar de uitstraling van Tango tonen. Dat is de uitkomst van twee veilingen van huurrechten die onlangs zijn gehouden. Volgens Kuwait Petroleum zullen de locaties ‘alleen nog maar beter worden.’

Tijdens twee huurrechtenveilingen van tanklocaties kwamen afgelopen maand de Tango-tanklocaties in Rotterdam en ‘t Veentje aan de snelweg A27 bij Eemnes onder de hamer. ‘Het was een zware competitie met zes mededingende partijen, maar we zijn trots om te kunnen aankondigen dat we beide Tango-locaties ook voor de komende vijftien jaar in ons netwerk kunnen behouden’, aldus Kuwait Petroleum. Voor het tankstation ‘t Veentje, te vinden aan de snelweg A27 tussen Almere en Hilversum en bekend van de Scheiwijk voor Fijnproevers tankshop (foto), had Kuwait Petroleum een bod van ruim 18 miljoen euro over.

Beter dan ooit

De energiereus zegt beide tanklocaties met daarop een Tango ‘nu beter dan ooit’ te willen maken. In Rotterdam zijn er vergevorderde plannen om de tanklocatie te transformeren naar een EV hub en eventueel het nieuwe shopconcept er te integreren. Op de tanklocatie in Eemnes is het bedrijf vastbesloten het aantal services verder uit te breiden door er snelladers te realiseren.

Tango is een van de grootste onbemande tankstationformules van Nederland. Momenteel telt de formule verspreid over Nederland ruim tweehonderd locaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.