Tango-tankstation Den Haag opent allereerste onbemande ‘go shop By Tango’

Tango-tankstation Den Haag opent eerste onbemande ‘go shop By Tango’

De onbemande Tango aan de Pr. Beatrixlaan in Den Haag is de eerste Tango van Nederland waar consumenten eet- en drinkwaren en verse koffie kunnen kopen. Foto: TankPro, 2023

Tango heeft dinsdag bij het eigen tankstation aan de Pr. Beatrixlaan in Den Haag de allereerste onbemande shop bij een onbemande Tango geopend. De ‘go shop By Tango’ biedt consumenten eet- en drinkwaren en verse bonenkoffie om mee te nemen voor onderweg.

Consumenten met trek en dorst die het onbemande Tango-tankstation (foto) in de Haagse wijk Bezuidenhout bezoeken, kunnen er sinds dinsdag terecht om iets te eten of drinken mee te nemen. Tango heeft er namelijk een onbemande ‘go shop By Tango’ geopend, de allereerste van Nederland. De onbemande shop toont zich als een vrijstaande kiosk in de kleuren van Tango. Op de ruit van de kiosk staat in niet te missen letters het motto van Tango: ‘& you’ re good to go’. Eenmaal binnen biedt de go shop By Tango vier van een glazen deur voorziene presentaties met eet- en drinkwaren. Het aanbod bestaat uit de bekende hardlopers in de bemande tankstations: energydrinks, zoetwaren, chips, koek, tussendoortjes, voorverpakte sandwiches en zuivelproducten. Koffie, dé klantentrekker voor onderweg, heeft in de shop een prominente plek midden tussen de vier schappen. De koffiepresentatie bestaat uit twee machines met verse koffiebonen met een brede keuze aan koffiespecialiteiten. Alle eet- en drinkwaren en de koffie kunnen worden meegenomen voor onderweg of ter plekke worden gebruik op zitbanken direct bij de ingang van de shop. Wat er allemaal te koop is, wordt aangeprezen met behulp van een digitaal prijzenbord. De go shop By Tango is volgens het bedrijf ‘24/7 bereikbaar en 24/7 beveiligd’.
Tango wil doorpakken met het nieuwe shopconcept, want de tweede onbemande go shop By Tango wordt op korte termijn geopend bij het Tango-tankstation aan de Nieuwe Damlaan in Schiedam.

Tony’s Kiosk

De nu door Tango gelanceerde onbemande shopformule lijkt op de eerste Tony’s Kiosk die afgelopen maand december werd geopend bij het onbemande ESSO Express tankstation aan de Utrechtseweg in De Bilt. Dit concept, een gezamenlijk initiatief van De Haan Minerale Oliën en Convenience Retail Solutions, bestaat uit een selfservice-shop die klanten kunnen betreden door middel van een digitale toegangscontrole. Eenmaal in de shop bedienen klanten zichzelf met behulp van een Tony’s Order Kiosk terminal waarmee gekoelde dranken, zoetwaren, sandwiches, autogebonden producten, giftcards en telefoonkaarten kunnen worden besteld. Alle eet- en drinkwaren worden aangeboden in naast elkaar geplaatste vendingmachines. Voor de liefhebbers van verse bonenkoffie onderweg biedt Tony’s Kiosk een Lavazza koffiemodule.

Ontwikkelingen

Met de opening van onbemande shopformules als go shop By Tango en Tony’s Kiosk spelen bedrijven als Tango en De Haan in op ontwikkelingen in de markt waarin consumenten ook op onbemande tanklocaties kunnen worden verleid met verse koffie en eet- en drinkwaren voor on-the-go. Oliemaatschappijen vinden dit vooral interessant voor een doelgroep als scholieren, studenten en kantoormedewerkers die de onbemande tanklocatie passeren of bezoeken. Daarnaast helpen de concepten de branche met de uitdagingen op het gebied van personeel; de shop is namelijk volledig onbemand. Binnen het petrolkanaal is 55 procent van de tankstation onbemand, wat neerkomt op ruim 2100 locaties.

Tweehonderd

Het Tango-tankstation aan de Pr. Beatrixlaan in Den Haag werd in april 2021 geopend. Naast de mogelijkheid om er te tanken, zijn op de locatie ook snelladers aanwezig. Tango is een van de grootste onbemande tankstationformules van Nederland. Momenteel telt de formule verspreid over Nederland ruim tweehonderd locaties.

Wilt ook u onbeperkt en dagelijks op de hoogte gehouden worden van hét nieuws in de tankstationbranche? Neem dan een abonnement op TankPro!

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango-tankstation Den Haag opent eerste onbemande ‘go shop By Tango’ | TankPro.nl
Tango-tankstation Den Haag opent allereerste onbemande ‘go shop By Tango’

Tango-tankstation Den Haag opent eerste onbemande ‘go shop By Tango’

De onbemande Tango aan de Pr. Beatrixlaan in Den Haag is de eerste Tango van Nederland waar consumenten eet- en drinkwaren en verse koffie kunnen kopen. Foto: TankPro, 2023

Tango heeft dinsdag bij het eigen tankstation aan de Pr. Beatrixlaan in Den Haag de allereerste onbemande shop bij een onbemande Tango geopend. De ‘go shop By Tango’ biedt consumenten eet- en drinkwaren en verse bonenkoffie om mee te nemen voor onderweg.

Consumenten met trek en dorst die het onbemande Tango-tankstation (foto) in de Haagse wijk Bezuidenhout bezoeken, kunnen er sinds dinsdag terecht om iets te eten of drinken mee te nemen. Tango heeft er namelijk een onbemande ‘go shop By Tango’ geopend, de allereerste van Nederland. De onbemande shop toont zich als een vrijstaande kiosk in de kleuren van Tango. Op de ruit van de kiosk staat in niet te missen letters het motto van Tango: ‘& you’ re good to go’. Eenmaal binnen biedt de go shop By Tango vier van een glazen deur voorziene presentaties met eet- en drinkwaren. Het aanbod bestaat uit de bekende hardlopers in de bemande tankstations: energydrinks, zoetwaren, chips, koek, tussendoortjes, voorverpakte sandwiches en zuivelproducten. Koffie, dé klantentrekker voor onderweg, heeft in de shop een prominente plek midden tussen de vier schappen. De koffiepresentatie bestaat uit twee machines met verse koffiebonen met een brede keuze aan koffiespecialiteiten. Alle eet- en drinkwaren en de koffie kunnen worden meegenomen voor onderweg of ter plekke worden gebruik op zitbanken direct bij de ingang van de shop. Wat er allemaal te koop is, wordt aangeprezen met behulp van een digitaal prijzenbord. De go shop By Tango is volgens het bedrijf ‘24/7 bereikbaar en 24/7 beveiligd’.
Tango wil doorpakken met het nieuwe shopconcept, want de tweede onbemande go shop By Tango wordt op korte termijn geopend bij het Tango-tankstation aan de Nieuwe Damlaan in Schiedam.

Tony’s Kiosk

De nu door Tango gelanceerde onbemande shopformule lijkt op de eerste Tony’s Kiosk die afgelopen maand december werd geopend bij het onbemande ESSO Express tankstation aan de Utrechtseweg in De Bilt. Dit concept, een gezamenlijk initiatief van De Haan Minerale Oliën en Convenience Retail Solutions, bestaat uit een selfservice-shop die klanten kunnen betreden door middel van een digitale toegangscontrole. Eenmaal in de shop bedienen klanten zichzelf met behulp van een Tony’s Order Kiosk terminal waarmee gekoelde dranken, zoetwaren, sandwiches, autogebonden producten, giftcards en telefoonkaarten kunnen worden besteld. Alle eet- en drinkwaren worden aangeboden in naast elkaar geplaatste vendingmachines. Voor de liefhebbers van verse bonenkoffie onderweg biedt Tony’s Kiosk een Lavazza koffiemodule.

Ontwikkelingen

Met de opening van onbemande shopformules als go shop By Tango en Tony’s Kiosk spelen bedrijven als Tango en De Haan in op ontwikkelingen in de markt waarin consumenten ook op onbemande tanklocaties kunnen worden verleid met verse koffie en eet- en drinkwaren voor on-the-go. Oliemaatschappijen vinden dit vooral interessant voor een doelgroep als scholieren, studenten en kantoormedewerkers die de onbemande tanklocatie passeren of bezoeken. Daarnaast helpen de concepten de branche met de uitdagingen op het gebied van personeel; de shop is namelijk volledig onbemand. Binnen het petrolkanaal is 55 procent van de tankstation onbemand, wat neerkomt op ruim 2100 locaties.

Tweehonderd

Het Tango-tankstation aan de Pr. Beatrixlaan in Den Haag werd in april 2021 geopend. Naast de mogelijkheid om er te tanken, zijn op de locatie ook snelladers aanwezig. Tango is een van de grootste onbemande tankstationformules van Nederland. Momenteel telt de formule verspreid over Nederland ruim tweehonderd locaties.

Wilt ook u onbeperkt en dagelijks op de hoogte gehouden worden van hét nieuws in de tankstationbranche? Neem dan een abonnement op TankPro!

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.