OK Nederland neemt Shell Rijen en Broodje Rijen over: ‘Een prachtige locatie’
servicestation

OK Nederland neemt Shell Rijen en Broodje Rijen over: ‘Prachtige locatie’

Het Shell-tankstation met Broodje Rijen en Carwash Rijen is sinds jaar en dag een begrip in de regio Breda-Tilburg. Foto: OK Retail, 2023

OK Nederland heeft de bekende tank-, was- en laadlocatie Shell Rijen en Broodje Rijen in het Brabantse Rijen overgenomen. Dit jaar blijft de locatie aan de Europalaan de kleuren van Shell houden, maar wellicht volgt in 2024 een transformatie naar OK.

Het Shell-tankstation met Broodje Rijen en Carwash Rijen van ondernemersechtpaar Corné Janssens en Chantal van Dorst is sinds jaar en dag een begrip in de regio Breda-Tilburg. Werkelijk alles wat er vandaag de dag aan services mogelijk is bij een tanklocatie, is bij het servicestation aan de Europalaan te vinden. Zo biedt de bemande Shell Rijen een flink tankshop met daarin onder meer giftcards, krasloten, kleine boodschappen, cadeautjes en autoaccessoires. Op het terrein staat sinds april 2022 een Shell Recharge snellader. In de bakery, bekend onder de naam Broodje Rijen, staan ter plekke verse bereide eet- en drinkwaren centraal. Broodjes, snacks en bonenkoffie kunnen ter plekke worden gebruikt in de lunchroom, of worden meegenomen voor onderweg. Carwash Rijen, in het voorjaar van 2019 volledig vernieuwd, biedt aan de Europalaan een washal met rollover en drie wasboxen. Aan de overzijde van de straat werd in december 2019 een 45 meter lange kettingwasstraat gerealiseerd met stofzuigerplein en achttien stofzuiglaatsen.

Prachtige locatie

‘Met de overname van Shell Rijen en Broodje Rijen kunnen we opnieuw een prachtige locatie aan ons netwerk toevoegen’, licht Johan Boogaarts van OK Retail toe. ‘En uiteraard is het mooi dat wij het vertrouwen gekregen hebben om deze locatie verder te beheren. Shell Rijen en Broodje Rijen is een erg mooie en goed lopende locatie voorzien van een mooie bakery, ruim voorterrein, aftankpunt voor vrachtverkeer aan de achterzijde en mooie wasboxen plus een roll-over.’ Shell Rijen startte in november 1954 in de Stationsstraat in de Brabantse plaats. In oktober 1999 verhuisde het tankstation naar de Europalaan.

Shell Rijen en Broodje Rijnen wordt door OK Nederland in z’n geheel overgenomen, inclusief het lopende Shell-levercontract. Dit houdt in dat de locatie tot december de huidige uitstraling van Shell behoudt. Of het daarna zal worden omgekleurd naar OK is nog niet bekend. Met de overname door OK Nederland zijn ook alle medewerkers mee ‘over’ naar de nieuwe organisatie.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. De formule OK telt op dit moment ruim negentig tankstations, zowel bemand als onbemand en het moment is niet ver weg meer tot de formule in ons land de mijlpaal van honderd tanklocaties bereikt. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK Nederland neemt Shell Rijen en Broodje Rijen over: ‘Prachtige locatie’ | TankPro.nl
OK Nederland neemt Shell Rijen en Broodje Rijen over: ‘Een prachtige locatie’
servicestation

OK Nederland neemt Shell Rijen en Broodje Rijen over: ‘Prachtige locatie’

Het Shell-tankstation met Broodje Rijen en Carwash Rijen is sinds jaar en dag een begrip in de regio Breda-Tilburg. Foto: OK Retail, 2023

OK Nederland heeft de bekende tank-, was- en laadlocatie Shell Rijen en Broodje Rijen in het Brabantse Rijen overgenomen. Dit jaar blijft de locatie aan de Europalaan de kleuren van Shell houden, maar wellicht volgt in 2024 een transformatie naar OK.

Het Shell-tankstation met Broodje Rijen en Carwash Rijen van ondernemersechtpaar Corné Janssens en Chantal van Dorst is sinds jaar en dag een begrip in de regio Breda-Tilburg. Werkelijk alles wat er vandaag de dag aan services mogelijk is bij een tanklocatie, is bij het servicestation aan de Europalaan te vinden. Zo biedt de bemande Shell Rijen een flink tankshop met daarin onder meer giftcards, krasloten, kleine boodschappen, cadeautjes en autoaccessoires. Op het terrein staat sinds april 2022 een Shell Recharge snellader. In de bakery, bekend onder de naam Broodje Rijen, staan ter plekke verse bereide eet- en drinkwaren centraal. Broodjes, snacks en bonenkoffie kunnen ter plekke worden gebruikt in de lunchroom, of worden meegenomen voor onderweg. Carwash Rijen, in het voorjaar van 2019 volledig vernieuwd, biedt aan de Europalaan een washal met rollover en drie wasboxen. Aan de overzijde van de straat werd in december 2019 een 45 meter lange kettingwasstraat gerealiseerd met stofzuigerplein en achttien stofzuiglaatsen.

Prachtige locatie

‘Met de overname van Shell Rijen en Broodje Rijen kunnen we opnieuw een prachtige locatie aan ons netwerk toevoegen’, licht Johan Boogaarts van OK Retail toe. ‘En uiteraard is het mooi dat wij het vertrouwen gekregen hebben om deze locatie verder te beheren. Shell Rijen en Broodje Rijen is een erg mooie en goed lopende locatie voorzien van een mooie bakery, ruim voorterrein, aftankpunt voor vrachtverkeer aan de achterzijde en mooie wasboxen plus een roll-over.’ Shell Rijen startte in november 1954 in de Stationsstraat in de Brabantse plaats. In oktober 1999 verhuisde het tankstation naar de Europalaan.

Shell Rijen en Broodje Rijnen wordt door OK Nederland in z’n geheel overgenomen, inclusief het lopende Shell-levercontract. Dit houdt in dat de locatie tot december de huidige uitstraling van Shell behoudt. Of het daarna zal worden omgekleurd naar OK is nog niet bekend. Met de overname door OK Nederland zijn ook alle medewerkers mee ‘over’ naar de nieuwe organisatie.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. De formule OK telt op dit moment ruim negentig tankstations, zowel bemand als onbemand en het moment is niet ver weg meer tot de formule in ons land de mijlpaal van honderd tanklocaties bereikt. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.