De autowasstraat van ANAC Carwash aan de Energieweg in Nijmegen is na een grootschalige verbouwing geopend met een extra verdieping op het bestaande pand. Hier is een extra stofzuigplein gerealiseerd waar consumenten overdekt hun voertuig kunnen stofzuigen.
ook shop & bakery

ANAC Carwash Nijmegen opent stofzuigplein op eerste verdieping

Bij ANAC Carwash in Nijmegen kunnen bezoekers voortaan in een enorme hal boven de bestaande wasstraat hun voertuig stofzuigen. Foto: ANAC, 2023

De autowasstraat van ANAC Carwash aan de Energieweg in Nijmegen is na een grootschalige verbouwing geopend met een extra verdieping op het bestaande pand. Hier is een extra stofzuigplein gerealiseerd waar consumenten overdekt hun voertuig kunnen stofzuigen.

Een stofzuigplein had de Nijmeegse vestiging van ANAC Carwash al, maar voortaan kunnen nog meer bezoekers -letterlijk- hoog en droog hun voertuig van binnen stofzuigen. ANAC heeft pand aan de Energieweg na een flinke verbouwing van een extra verdieping voorzien. Over de bestaande carwash heen is een enorme hal met 33 nieuwe overdekte stofzuigplaatsen gerealiseerd, zodat er ook bij slecht weer droog gestofzuigd kan worden. Een brede op- en afrit geeft toegang tot het nieuwe stofzuigplein op de eerste etage. De vernieuwing heeft de nodige tijd in de beslag genomen, want de voorbereidende werkzaamheden startten al in april 2022.

Shop & bakery

Naast een kettingbaan, interieurbaan, wasboxen, textielwasmachine en ANAC-tankstation heeft de Nijmeegse vestiging van de carwashformule waar het in 1940 allemaal begon ook nog een andere bijzonderheid die in Nederland in vrijwel geen enkele wasstraat te vinden is: een shop met bakery. Bezoekers van ANAC Nijmegen vinden in de shop & bakery een assortiment ter plekke vers bereide broodjes en baguettes. Ook zijn er scherpgeprijsde ontbijtjes, gekoelde frisdranken, snacks aangeboden vanuit een snackwand van ADM, baristakoffie, pizza’s en zoetwaren. Om eventuele wachtrijen te voorkomen heeft de ANAC shop & bakery sinds deze week ook twee order kiosken.

ANAC Carwash is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvolle keten met veertien wasstraten in totaal, waarvan tien in Nederland en vier in België. Op vier locaties zit er ook een eigen tankstation bij: in Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en Nieuwegein.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANAC Carwash Nijmegen opent stofzuigplein op eerste verdieping | TankPro.nl
De autowasstraat van ANAC Carwash aan de Energieweg in Nijmegen is na een grootschalige verbouwing geopend met een extra verdieping op het bestaande pand. Hier is een extra stofzuigplein gerealiseerd waar consumenten overdekt hun voertuig kunnen stofzuigen.
ook shop & bakery

ANAC Carwash Nijmegen opent stofzuigplein op eerste verdieping

Bij ANAC Carwash in Nijmegen kunnen bezoekers voortaan in een enorme hal boven de bestaande wasstraat hun voertuig stofzuigen. Foto: ANAC, 2023

De autowasstraat van ANAC Carwash aan de Energieweg in Nijmegen is na een grootschalige verbouwing geopend met een extra verdieping op het bestaande pand. Hier is een extra stofzuigplein gerealiseerd waar consumenten overdekt hun voertuig kunnen stofzuigen.

Een stofzuigplein had de Nijmeegse vestiging van ANAC Carwash al, maar voortaan kunnen nog meer bezoekers -letterlijk- hoog en droog hun voertuig van binnen stofzuigen. ANAC heeft pand aan de Energieweg na een flinke verbouwing van een extra verdieping voorzien. Over de bestaande carwash heen is een enorme hal met 33 nieuwe overdekte stofzuigplaatsen gerealiseerd, zodat er ook bij slecht weer droog gestofzuigd kan worden. Een brede op- en afrit geeft toegang tot het nieuwe stofzuigplein op de eerste etage. De vernieuwing heeft de nodige tijd in de beslag genomen, want de voorbereidende werkzaamheden startten al in april 2022.

Shop & bakery

Naast een kettingbaan, interieurbaan, wasboxen, textielwasmachine en ANAC-tankstation heeft de Nijmeegse vestiging van de carwashformule waar het in 1940 allemaal begon ook nog een andere bijzonderheid die in Nederland in vrijwel geen enkele wasstraat te vinden is: een shop met bakery. Bezoekers van ANAC Nijmegen vinden in de shop & bakery een assortiment ter plekke vers bereide broodjes en baguettes. Ook zijn er scherpgeprijsde ontbijtjes, gekoelde frisdranken, snacks aangeboden vanuit een snackwand van ADM, baristakoffie, pizza’s en zoetwaren. Om eventuele wachtrijen te voorkomen heeft de ANAC shop & bakery sinds deze week ook twee order kiosken.

ANAC Carwash is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvolle keten met veertien wasstraten in totaal, waarvan tien in Nederland en vier in België. Op vier locaties zit er ook een eigen tankstation bij: in Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en Nieuwegein.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.