Winnende sandwich van Shell ‘Haerst’ in 2024 bij alle Shell-stations met bakery
streetfood

Winnende sandwich van Shell Haerst in 2024 bij iedere Shell met bakery

De winnende sandwich, gemaakt door medewerkers van Shell Haerst in Zwolle, kwam voort uit de voor het eerst georganiseerde ‘Sandwich Competition’ Foto: Shell, 2023

De sandwich die door medewerkers van Shell-tankstation ‘Haerst’ in Zwolle is gemaakt en die werd uitgeroepen tot ‘Lekkerste broodje langs de weg’ zal medio 2024 verkrijgbaar zijn bij alle Shell-tankstations in Nederland met een bakery.

De winnende sandwich kwam voort uit de voor het eerst door Shell, Bakerstreet en groothandel Van Gelder georganiseerde ‘Sandwich Competition’. De winnende sandwich is een chicken kebab tortilla en werd gemaakt door medewerkers van Shell-tankstation Haerst aan de snelweg A28 bij Zwolle. De sandwich zal in Nederland vanaf medio 2024 verkrijgbaar zijn bij alle Shell-stations met een bakery. Het team van Shell Haerst zal ook deelnemen aan de NK Lekkerste Wedstrijden tijdens de in januari 2024 in RAI Amsterdam te houden horecavakbeurs Horecava.

Mexicaans

“Deze sandwich heeft om meerdere redenen gewonnen”, licht Kees van Wezel, head of Foodservice & Coffee bij Shell toe. “Het sluit perfect aan bij trends als streetfood maar ook op de invloeden van wereldse smaken; in dit geval door de Mexicaanse keuken. Team Haerst heeft deze juist vertaald in een zeer smakelijke tortilla.”

De Sandwich Competition is een wekenlange competitie van Shell waarin deelnemers worden uitgedaagd om hun vindingrijkheid, presentatie- en culinaire vaardigheden te tonen. Ieder deelnemend station zendt een unieke sandwich in, waarbij storytelling en een visuele onderbouwing met foto’s onderdeel van de inzending uitmaken. Een vakjury beoordeelde de smaak en creativiteit, operationele uitvoerbaarheid en presentatie van de inzendingen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Winnende sandwich van Shell Haerst in 2024 bij iedere Shell met bakery | TankPro.nl
Winnende sandwich van Shell ‘Haerst’ in 2024 bij alle Shell-stations met bakery
streetfood

Winnende sandwich van Shell Haerst in 2024 bij iedere Shell met bakery

De winnende sandwich, gemaakt door medewerkers van Shell Haerst in Zwolle, kwam voort uit de voor het eerst georganiseerde ‘Sandwich Competition’ Foto: Shell, 2023

De sandwich die door medewerkers van Shell-tankstation ‘Haerst’ in Zwolle is gemaakt en die werd uitgeroepen tot ‘Lekkerste broodje langs de weg’ zal medio 2024 verkrijgbaar zijn bij alle Shell-tankstations in Nederland met een bakery.

De winnende sandwich kwam voort uit de voor het eerst door Shell, Bakerstreet en groothandel Van Gelder georganiseerde ‘Sandwich Competition’. De winnende sandwich is een chicken kebab tortilla en werd gemaakt door medewerkers van Shell-tankstation Haerst aan de snelweg A28 bij Zwolle. De sandwich zal in Nederland vanaf medio 2024 verkrijgbaar zijn bij alle Shell-stations met een bakery. Het team van Shell Haerst zal ook deelnemen aan de NK Lekkerste Wedstrijden tijdens de in januari 2024 in RAI Amsterdam te houden horecavakbeurs Horecava.

Mexicaans

“Deze sandwich heeft om meerdere redenen gewonnen”, licht Kees van Wezel, head of Foodservice & Coffee bij Shell toe. “Het sluit perfect aan bij trends als streetfood maar ook op de invloeden van wereldse smaken; in dit geval door de Mexicaanse keuken. Team Haerst heeft deze juist vertaald in een zeer smakelijke tortilla.”

De Sandwich Competition is een wekenlange competitie van Shell waarin deelnemers worden uitgedaagd om hun vindingrijkheid, presentatie- en culinaire vaardigheden te tonen. Ieder deelnemend station zendt een unieke sandwich in, waarbij storytelling en een visuele onderbouwing met foto’s onderdeel van de inzending uitmaken. Een vakjury beoordeelde de smaak en creativiteit, operationele uitvoerbaarheid en presentatie van de inzendingen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.