Shell is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse sterrenchef Margo Reuten. De chefkok ontwikkelde voor de energiereus twee lekkernijen die vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn bij alle 150 Shell-stations in Nederland met een eigen bakery of Shell Café.
'onderscheidend blijven'

Shell zet lekkernijen sterrenchef Margo Reuten op menu tankstations

Margot Reuten heeft voor Shell twee lekkernijen ontwikkeld die verkrijgbaar zijn bij 150 tankstations met bakery. Foto: Shell, 2024

Shell is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse sterrenchef Margo Reuten. De chefkok ontwikkelde voor de energiereus twee lekkernijen die vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn bij alle 150 Shell-stations in Nederland met een eigen bakery of Shell Café.

Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar tankstations, geïnspireerd door wereldse smaken. Met de campagne wil Shell bezoekers dagelijks verrassen met verse en hoogwaardige producten en slaat daarbij de handen ineen met bekende Nederlandse chefs. Eerder waren dit onder meer Soenil Bahadoer, Herman den Blijker, Ralph de Kok en Dick Middelweerd, Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en is Shell de samenwerking aangegaan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Vertaling

Voor Shell ontwikkelde Reuten de receptuur van een ‘pain niçoise’ en een ‘wrap veggie niçoise’. “In Da Vinci combineer ik Limburgse producten graag met mediterrane smaken”, zo licht de chefkok toe. “Zo serveer ik bij Limburgs lamsvlees vaak gegrilde groenten en ik maak pesto van rucola. Dat ruikt heerlijk en die mooie groene kleur spat van het bord af. Het broodje tonijn en de wrap zijn mijn vertaling van een heerlijk zomers Da Vinci-feestje.”

Onderscheidend

“Met de ‘Proef de wereldkeuken’ campagne willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten laagdrempelig kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. Op donderdag 23 mei kunnen bezoekers bij Shell-tankstation Swentibold aan de A2 bij Sittard persoonlijk kennismaken met Margo Reuten en de pain niçoise gratis proeven. Gasten die bij Shell Swentibold het broodje komen proeven, maken onder andere kans op een lunch- of dinerbon bij sterrenrestaurant Da Vinci.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell zet lekkernijen sterrenchef Margo Reuten op menu tankstations | TankPro.nl
Shell is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse sterrenchef Margo Reuten. De chefkok ontwikkelde voor de energiereus twee lekkernijen die vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn bij alle 150 Shell-stations in Nederland met een eigen bakery of Shell Café.
'onderscheidend blijven'

Shell zet lekkernijen sterrenchef Margo Reuten op menu tankstations

Margot Reuten heeft voor Shell twee lekkernijen ontwikkeld die verkrijgbaar zijn bij 150 tankstations met bakery. Foto: Shell, 2024

Shell is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse sterrenchef Margo Reuten. De chefkok ontwikkelde voor de energiereus twee lekkernijen die vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn bij alle 150 Shell-stations in Nederland met een eigen bakery of Shell Café.

Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar tankstations, geïnspireerd door wereldse smaken. Met de campagne wil Shell bezoekers dagelijks verrassen met verse en hoogwaardige producten en slaat daarbij de handen ineen met bekende Nederlandse chefs. Eerder waren dit onder meer Soenil Bahadoer, Herman den Blijker, Ralph de Kok en Dick Middelweerd, Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en is Shell de samenwerking aangegaan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Vertaling

Voor Shell ontwikkelde Reuten de receptuur van een ‘pain niçoise’ en een ‘wrap veggie niçoise’. “In Da Vinci combineer ik Limburgse producten graag met mediterrane smaken”, zo licht de chefkok toe. “Zo serveer ik bij Limburgs lamsvlees vaak gegrilde groenten en ik maak pesto van rucola. Dat ruikt heerlijk en die mooie groene kleur spat van het bord af. Het broodje tonijn en de wrap zijn mijn vertaling van een heerlijk zomers Da Vinci-feestje.”

Onderscheidend

“Met de ‘Proef de wereldkeuken’ campagne willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten laagdrempelig kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. Op donderdag 23 mei kunnen bezoekers bij Shell-tankstation Swentibold aan de A2 bij Sittard persoonlijk kennismaken met Margo Reuten en de pain niçoise gratis proeven. Gasten die bij Shell Swentibold het broodje komen proeven, maken onder andere kans op een lunch- of dinerbon bij sterrenrestaurant Da Vinci.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.