Shell-tankstation ‘Tholen’ in Slagharen verder in netwerk N. van Staveren

Shell-tankstation ‘Tholen’ in Slagharen verder bij N. van Staveren

Tankstation Tholen in Slaharen maakt nu onderdeel uit van het netwerk van N. van Staveren uit Emmeloord. Foto: Shell Tholen, 2023

N. van Staveren heeft Shell-servicestation ‘Tankstation Tholen’ aan de Coevorderweg-Noord in Slagharen overgenomen. De overname past in de toekomstvisie van Van Staveren waarin de energietransitie en langer verblijf op een tanklocatie centraal staan.

Met trots kunnen we met iedereen delen dat wij per 1 januari 2023 Shell Tholen in Slagharen hebben overgenomen, zo laat Van Staveren weten. Alle nieuwe collega’s zijn al welkom geheten en samen met de vorige eigenaren wordt ervoor gezorgd dat het tankstation wordt opgenomen in het netwerk. Volgens het bedrijf uit Emmeloord sluit de locatie voor nu én de toekomst perfect aan bij de visie van Van Staveren op de transitie en verduurzaming, zoals snelladen, langer verblijf op een locatie en het foodconcept. Shell Tholen is in Slagharen en omgeving een begrip. Het station biedt dan ook een brede range aan services en een grote shop met daarin de in eigen huis ontwikkelde bakeryformule ‘Smeer ‘m!’ Hierin staan ter plekke voor het oog van de gast vers bereide broodjes, snacks en baristakoffie centraal. Eet- en drinkwaren kunnen bij de Smeer ‘m! ook online worden besteld en afgehaald.

Services

Voor autowassers biedt Shell Tholen een losstaande autowashal met rollover en drie doe-het-zelf wasboxen, waarvan een voor hogere voertuigen. Daarnaast heeft de locatie aan de Coevorderweg-Noord een DHL-servicepoint, kunnen er Pak ‘n Bak! verhuismiddelen worden gehuurd, heeft het een stomerij, een verkooppunt van de Staatsloterij, Lotto en Krasloten en kunnen bezoekers er terecht voor het kopen en omruilen van Primagaz-gasflessen. Tankende klanten, ook vrachtwagens, staan tien opstelplaatsen ter beschikking met Euro95, Euro98, diesel, V-Power Diesel, LPG en AdBlue. Afrekenzuilen maken het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt.
N. van Staveren exploiteert in Nederland ruim 35 bemande en onbemande tankstations onder de merken Shell, Tank S (eigen merk) en elf Blue Carwash waslocaties.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell-tankstation ‘Tholen’ in Slagharen verder bij N. van Staveren | TankPro.nl
Shell-tankstation ‘Tholen’ in Slagharen verder in netwerk N. van Staveren

Shell-tankstation ‘Tholen’ in Slagharen verder bij N. van Staveren

Tankstation Tholen in Slaharen maakt nu onderdeel uit van het netwerk van N. van Staveren uit Emmeloord. Foto: Shell Tholen, 2023

N. van Staveren heeft Shell-servicestation ‘Tankstation Tholen’ aan de Coevorderweg-Noord in Slagharen overgenomen. De overname past in de toekomstvisie van Van Staveren waarin de energietransitie en langer verblijf op een tanklocatie centraal staan.

Met trots kunnen we met iedereen delen dat wij per 1 januari 2023 Shell Tholen in Slagharen hebben overgenomen, zo laat Van Staveren weten. Alle nieuwe collega’s zijn al welkom geheten en samen met de vorige eigenaren wordt ervoor gezorgd dat het tankstation wordt opgenomen in het netwerk. Volgens het bedrijf uit Emmeloord sluit de locatie voor nu én de toekomst perfect aan bij de visie van Van Staveren op de transitie en verduurzaming, zoals snelladen, langer verblijf op een locatie en het foodconcept. Shell Tholen is in Slagharen en omgeving een begrip. Het station biedt dan ook een brede range aan services en een grote shop met daarin de in eigen huis ontwikkelde bakeryformule ‘Smeer ‘m!’ Hierin staan ter plekke voor het oog van de gast vers bereide broodjes, snacks en baristakoffie centraal. Eet- en drinkwaren kunnen bij de Smeer ‘m! ook online worden besteld en afgehaald.

Services

Voor autowassers biedt Shell Tholen een losstaande autowashal met rollover en drie doe-het-zelf wasboxen, waarvan een voor hogere voertuigen. Daarnaast heeft de locatie aan de Coevorderweg-Noord een DHL-servicepoint, kunnen er Pak ‘n Bak! verhuismiddelen worden gehuurd, heeft het een stomerij, een verkooppunt van de Staatsloterij, Lotto en Krasloten en kunnen bezoekers er terecht voor het kopen en omruilen van Primagaz-gasflessen. Tankende klanten, ook vrachtwagens, staan tien opstelplaatsen ter beschikking met Euro95, Euro98, diesel, V-Power Diesel, LPG en AdBlue. Afrekenzuilen maken het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt.
N. van Staveren exploiteert in Nederland ruim 35 bemande en onbemande tankstations onder de merken Shell, Tank S (eigen merk) en elf Blue Carwash waslocaties.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.