Shell zet in januari in bemande tankshops vega en vegan etenswaren centraal

Shell zet in deli2go, deli by Shell en Shell Café meer vega(n) op menukaart

Voor elk dieet moet er ook onderweg een optie beschikbaar zijn, zo stelt Shell dat daarom meer vega(n) producten in haar shop gaat aanbieden. Shell, 2022

Het groeiende aantal liefhebbers in Nederland van vega en vegan etenswaren kan vanaf begin januari terecht bij Shell. In deze maand zet Shell in haar bemande tankshops een nieuw en groter aanbod aan vega en vegan producten op de menukaart.

In Nederland neemt de vraag naar vega, vegan of plantaardige etenswaren met het jaar toe. Onderweg is het aanbod echter nog heel beperkt. Shell wil daar verandering in brengen. Voor elk dieet moet er ook onderweg een optie beschikbaar zijn, zo stelt de energiereus. Daarom zet Shell vanaf begin januari 2023 vega en vegan producten in de bemande tankshops in de spotlights. Het aanbod zal nieuw en groter zijn zodat iedereen ook onderweg een vega, vegan of plantaardige keuze kan maken, aldus Shell. Het uitgebreidere aanbod is in lijn met de focus die er in de tankshops van deli2go, deli by Shell en Shell Café al langer op een vega(n) aanbod is. Momenteel staan er bij Shell al diverse vega(n) ontbijt-, lunch- en tussendoorproducten op de menukaart. Voorbeelden zijn de vegan focaccia avocado, het vegan satébroodje en vega broodje bal. Shell biedt daarbij een groot aantal vegan sauzen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell zet in deli2go, deli by Shell en Shell Café meer vega(n) op menukaart | TankPro.nl
Shell zet in januari in bemande tankshops vega en vegan etenswaren centraal

Shell zet in deli2go, deli by Shell en Shell Café meer vega(n) op menukaart

Voor elk dieet moet er ook onderweg een optie beschikbaar zijn, zo stelt Shell dat daarom meer vega(n) producten in haar shop gaat aanbieden. Shell, 2022

Het groeiende aantal liefhebbers in Nederland van vega en vegan etenswaren kan vanaf begin januari terecht bij Shell. In deze maand zet Shell in haar bemande tankshops een nieuw en groter aanbod aan vega en vegan producten op de menukaart.

In Nederland neemt de vraag naar vega, vegan of plantaardige etenswaren met het jaar toe. Onderweg is het aanbod echter nog heel beperkt. Shell wil daar verandering in brengen. Voor elk dieet moet er ook onderweg een optie beschikbaar zijn, zo stelt de energiereus. Daarom zet Shell vanaf begin januari 2023 vega en vegan producten in de bemande tankshops in de spotlights. Het aanbod zal nieuw en groter zijn zodat iedereen ook onderweg een vega, vegan of plantaardige keuze kan maken, aldus Shell. Het uitgebreidere aanbod is in lijn met de focus die er in de tankshops van deli2go, deli by Shell en Shell Café al langer op een vega(n) aanbod is. Momenteel staan er bij Shell al diverse vega(n) ontbijt-, lunch- en tussendoorproducten op de menukaart. Voorbeelden zijn de vegan focaccia avocado, het vegan satébroodje en vega broodje bal. Shell biedt daarbij een groot aantal vegan sauzen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.