Shell Café Muiden

Tweede Shell Café opent in Muiden

Foto: Bakerstreet

Shell heeft het tweede station in Nederland voorzien van het concept Shell Café. Bij locatie De Hackelaar in het Noord-Hollandse Muiden kunnen klanten sinds donderdag terecht in de gloednieuwe shop. 

Het aanbod binnen Shell Café bestaat uit verschillende, zelf samen te stellen maaltijden. Op het menu staan zowel ontbijt, lunch als warme gerechten. Producten die verkocht worden zijn onder andere een briochebol met spiegelei en zalm, appeltaart van meesterpatissier Hidde den Brabander en maaltijden zoals een bowl met rendang-vlees en rijst. Klassiekers als het broodje bal en de frikandel ontbreken daarbij niet. Ook verse koffie heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een prominente plek in het concept.

Plek van rust

Shell Café moet ontspanning en gastvrijheid uitstralen. Bij binnenkomst worden gasten daarom verwelkomd door een gastvrouw of -heer. “Een modern zitgedeelte geeft een huiskamergevoel waar gasten even kunnen rusten, werken of overleggen”, stelt het bedrijf.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Shell Café Muiden
Het zitgedeelte van de gloednieuwe shop moet rust uitstralen. Foto: Shell

Shell zelf beschrijft het concept dan ook als plek waar je even kunt opladen. Bijvoorbeeld wanneer de auto aan de laadpaal staat. “Een plek waar je een rustpunt vindt voor onderweg, in plaats van een plek waar je zo snel mogelijk weer vertrekt. Zo zien we het station van de toekomst”, zegt Jeanine Bakx, verantwoordelijk voor alle stations van Shell in de Benelux en Frankrijk.

Tien per jaar

Shell wil jaarlijks zo’n tien tankshops met het concept in Nederland openen. Dat vertelde Kees van Wezel, hoofd foodservice & koffie (Benelux & Frankrijk), woensdag tijdens een thema-uitzending van Tank- en CarwashProTV. De eerste vestiging werd vorig jaar geopend en is te vinden bij station Sandelingen-Oost in Hendrik-Ido-Ambacht.

Alle locaties die nu nog en deli2go- of een deli by Shell-concept hebben, gaan over naar Shell Café. Het volgende Shell Café wordt geopend aan de drukke A4 bij Den Ruygen Hoek.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Opening Shell Café Muiden
De officiële opening van het tweede Shell Café vond donderdag plaats. Foto: Bakerstreet

Aan de overkant van de weg, bij Texaco Honswijck, hebben onlangs eveneens grote verbouwingen plaatsgevonden. Zo kreeg het station daar als eerste snelweglocatie in Nederland een LEON-restaurant. Ook werden daar een Go Fresh Bakery en een SPAR Express-winkel geopend.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.