Vissers Energy heropent verbouwde tankstations langs de A67

Twee locaties van Vissers Energy langs de A67 (ter hoogte van Bladel) zijn afgelopen tijd flink onder handen genomen en heropend in de kleuren van het eigen shopconcept Moments & More. Ook het voorterrein van beide tankstations ziet er voortaan anders uit, de kleuren van Gulf zijn van de luifel verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor die van BP en Esso.

Het aantal tankstations van Vissers Energy waar het eigen shopconcept is terug te vinden, komt daarmee uit op zes. In juni 2016 werd de eerste Moments & More-locatie geopend, bij de Esso-locatie langs de A16 in Zevenbergschenhoek. Daarna volgden tankstations in Bergen op Zoom, Venray en Rumpt. De Moments & More-vestigingen zijn doorgaans eigen tankstations van Vissers, maar kunnen ook los van de eigen locaties gerealiseerd worden. Dit is onder meer het geval bij het station in Rumpt, waarbij het voorterrein geëxploiteerd wordt door Tango en de shop volledig in handen is van Vissers.

XL-shops

De locaties in Bladel zijn XL-varianten, laat het bedrijf weten. Deze shops staan voor het meest uitgebreide foodassortiment, inclusief een zitgelegenheid voor de gasten. Voor een kleiner of niet aan de snelweg gelegen pompstation, is een M- of S-variant van dit concept beschikbaar. Bij de vestigingen langs de A67 ligt de focus naast het ontbijt, de lunch en het snackmoment, ook op het nuttigen van een avondmaaltijd.

Familiebedrijf Vissers Olie besloot eerder dit jaar om verder te gaan als Vissers Energy Group. Het Limburgse bedrijf vindt dat deze naam beter aansluit bij de huidige activiteiten. Vissers heeft op dit moment zo’n 45 eigen tankstations. Het bedrijf bestaat inmiddels 100 jaar en is in handen van de vierde generatie. Onder leiding van Gerbert Vissers wordt ingezet op de toekomst en daarbij staat een brede mix van brandstoffen centraal.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy heropent verbouwde tankstations langs de A67 | TankPro.nl

Vissers Energy heropent verbouwde tankstations langs de A67

Twee locaties van Vissers Energy langs de A67 (ter hoogte van Bladel) zijn afgelopen tijd flink onder handen genomen en heropend in de kleuren van het eigen shopconcept Moments & More. Ook het voorterrein van beide tankstations ziet er voortaan anders uit, de kleuren van Gulf zijn van de luifel verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor die van BP en Esso.

Het aantal tankstations van Vissers Energy waar het eigen shopconcept is terug te vinden, komt daarmee uit op zes. In juni 2016 werd de eerste Moments & More-locatie geopend, bij de Esso-locatie langs de A16 in Zevenbergschenhoek. Daarna volgden tankstations in Bergen op Zoom, Venray en Rumpt. De Moments & More-vestigingen zijn doorgaans eigen tankstations van Vissers, maar kunnen ook los van de eigen locaties gerealiseerd worden. Dit is onder meer het geval bij het station in Rumpt, waarbij het voorterrein geëxploiteerd wordt door Tango en de shop volledig in handen is van Vissers.

XL-shops

De locaties in Bladel zijn XL-varianten, laat het bedrijf weten. Deze shops staan voor het meest uitgebreide foodassortiment, inclusief een zitgelegenheid voor de gasten. Voor een kleiner of niet aan de snelweg gelegen pompstation, is een M- of S-variant van dit concept beschikbaar. Bij de vestigingen langs de A67 ligt de focus naast het ontbijt, de lunch en het snackmoment, ook op het nuttigen van een avondmaaltijd.

Familiebedrijf Vissers Olie besloot eerder dit jaar om verder te gaan als Vissers Energy Group. Het Limburgse bedrijf vindt dat deze naam beter aansluit bij de huidige activiteiten. Vissers heeft op dit moment zo’n 45 eigen tankstations. Het bedrijf bestaat inmiddels 100 jaar en is in handen van de vierde generatie. Onder leiding van Gerbert Vissers wordt ingezet op de toekomst en daarbij staat een brede mix van brandstoffen centraal.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.