Vissers OIie neemt Esso-tankstation in Schagen over

Vissers Olie heeft het Esso-tankstation Waldervaart in Schagen overgenomen. De tanklocatie in Noord-Holland gaat voortaan verder onder de naam Esso Vissers Schagen. Het familiebedrijf uit het Limburgse Horst heeft het aantal tankstations afgelopen jaren flink uitgebreid. 

De bemande locatie direct langs de N245, de weg die van Alkmaar naar Schagen loopt, beschikt over een groot voorterrein met acht opstelplaatsen. Bij het tankstation hoort een ruime tankshop. Klanten die hun auto willen wassen, kunnen terecht bij de carwash of in een van de wasboxen.

Het familiebedrijf Vissers Olie is afgelopen jaren in rap tempo gegroeid. Vooral in 2014 sloeg het bedrijf een grote slag door in een keer twintig bemande Esso-locaties in Zuidwest-Nederland over te nemen van Esso. Het is op dit moment een van de grotere leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Een deel van de locaties wordt geëxploiteerd door Vissers Olie zelf, bij andere vestigingen is sprake van dealers of agenten.

Inzetten op alternatieve brandstoffen

Naast verkoop van traditionele brandstoffen zet Vissers Olie op kleine schaal ook in op alternatieve brandstoffen. Eind november werd bij het Esso-tankstation in Horst de nieuwe brandstof Ssynfuel+ gelanceerd, een duurzame diesel die honderd procent fossielvrij is en in vergelijking met normale diesel fors minder CO2 uitstoot. De brandstof is volledig gemaakt van restafval. Ook wordt op deze locatie groen gas verkocht, de duurzame variant van gecomprimeerd aardgas. Deze brandstof wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot aardgaskwaliteit.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers OIie neemt Esso-tankstation in Schagen over | TankPro.nl

Vissers OIie neemt Esso-tankstation in Schagen over

Vissers Olie heeft het Esso-tankstation Waldervaart in Schagen overgenomen. De tanklocatie in Noord-Holland gaat voortaan verder onder de naam Esso Vissers Schagen. Het familiebedrijf uit het Limburgse Horst heeft het aantal tankstations afgelopen jaren flink uitgebreid. 

De bemande locatie direct langs de N245, de weg die van Alkmaar naar Schagen loopt, beschikt over een groot voorterrein met acht opstelplaatsen. Bij het tankstation hoort een ruime tankshop. Klanten die hun auto willen wassen, kunnen terecht bij de carwash of in een van de wasboxen.

Het familiebedrijf Vissers Olie is afgelopen jaren in rap tempo gegroeid. Vooral in 2014 sloeg het bedrijf een grote slag door in een keer twintig bemande Esso-locaties in Zuidwest-Nederland over te nemen van Esso. Het is op dit moment een van de grotere leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Een deel van de locaties wordt geëxploiteerd door Vissers Olie zelf, bij andere vestigingen is sprake van dealers of agenten.

Inzetten op alternatieve brandstoffen

Naast verkoop van traditionele brandstoffen zet Vissers Olie op kleine schaal ook in op alternatieve brandstoffen. Eind november werd bij het Esso-tankstation in Horst de nieuwe brandstof Ssynfuel+ gelanceerd, een duurzame diesel die honderd procent fossielvrij is en in vergelijking met normale diesel fors minder CO2 uitstoot. De brandstof is volledig gemaakt van restafval. Ook wordt op deze locatie groen gas verkocht, de duurzame variant van gecomprimeerd aardgas. Deze brandstof wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot aardgaskwaliteit.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.