Bekijk de foto’s van de nieuwe foodformule van NRGValue

Tankstation-uitbater NRGValue presenteerde vorige week zijn nieuwe foodservice-concept QICHI bij snelwegstation Esso Ruyven. Belangrijke pijler is de absolute focus op verse en ter plekke bereide producten. Ook heeft de winkel een opvallend uiterlijk gekregen, waarbij lichte tinten en een open uitstraling de boventoon voeren.

Ook het barista-eiland, de grote foodservice-counter en de Green egg-barbecue springen meteen in het oog, net als het bloemeneiland dat prominent in de shop is geplaatst. Bekijk hieronder een uitgebreide fotoreportage van het nieuwe concept.

Een deel van de foto’s is gemaakt door Ottilie Maters.

Lees ook: Nieuw concept NRGValue: barbecue, zelfgemaakt brood en open keuken

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de foto’s van de nieuwe foodformule van NRGValue | TankPro.nl

Bekijk de foto’s van de nieuwe foodformule van NRGValue

Tankstation-uitbater NRGValue presenteerde vorige week zijn nieuwe foodservice-concept QICHI bij snelwegstation Esso Ruyven. Belangrijke pijler is de absolute focus op verse en ter plekke bereide producten. Ook heeft de winkel een opvallend uiterlijk gekregen, waarbij lichte tinten en een open uitstraling de boventoon voeren.

Ook het barista-eiland, de grote foodservice-counter en de Green egg-barbecue springen meteen in het oog, net als het bloemeneiland dat prominent in de shop is geplaatst. Bekijk hieronder een uitgebreide fotoreportage van het nieuwe concept.

Een deel van de foto’s is gemaakt door Ottilie Maters.

Lees ook: Nieuw concept NRGValue: barbecue, zelfgemaakt brood en open keuken

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.