politie, arrestatie, dief

Pompbediende gebruikt ijzeren staaf om overvaller te verjagen

politie, arrestatie, dief

Een tankstation-medewerker bij een Shell-locatie in Eindhoven heeft met een ijzeren staaf een overvaller weten te verjagen. De pompbediende schakelde het stille alarm in toen de crimineel het station binnenliep en gebruikte vervolgens het ijzeren voorwerp om hem bang te maken. Toen de overvaller besloot te vluchten, ging de medewerker hem achterna. Tijdens die achtervolging hield hij contact met de politie, waardoor de overvaller kon worden gearresteerd.

Het was niet de eerste keer dat de crimineel het Shell-station bezocht met kwade bedoelingen. De zaterdag vóór zijn arrestatie, pleegde hij ook al een overval op hetzelfde station. Hij maakte toen een geldbedrag buit en bedreigde bovendien een medewerker met een mes.

Tankstation

Dinsdag kwam de 52-jarige man opnieuw het tankstation binnengelopen, weer gewapend met een mes. Een pompbediende herkende de man en schakelde meteen het stille alarm in. Hij wist de overvaller bang te maken door met een ijzeren staaf op de toonbank te slaan.

De dader ging er zonder buit vandoor en werd op afstand achtervolgd door de medewerker. Deze hield tijdens zijn achtervolging de politie op de hoogte van de route van de overvaller. Na korte tijd kon de overvaller worden opgepakt in de Heideveldstraat.

Brand

Criminelen hebben de laatste tijd vaker tankstations in Eindhoven in het vizier. In het weekend van 23 en 24 augustus werd tot twee keer toe brand gesticht bij een vestiging in de Brabantse stad. De schade bij een van de twee branden was zelfs zó groot dat een nabijgelegen flatgebouw moest worden afgebroken.

Lees ook: Miljoenenschade door brand bij Tamoil-station in Eindhoven

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Pompbediende gebruikt ijzeren staaf om overvaller te verjagen | TankPro.nl
politie, arrestatie, dief

Pompbediende gebruikt ijzeren staaf om overvaller te verjagen

Een tankstation-medewerker bij een Shell-locatie in Eindhoven heeft met een ijzeren staaf een overvaller weten te verjagen. De pompbediende schakelde het stille alarm in toen de crimineel het station binnenliep en gebruikte vervolgens het ijzeren voorwerp om hem bang te maken. Toen de overvaller besloot te vluchten, ging de medewerker hem achterna. Tijdens die achtervolging hield hij contact met de politie, waardoor de overvaller kon worden gearresteerd.

Het was niet de eerste keer dat de crimineel het Shell-station bezocht met kwade bedoelingen. De zaterdag vóór zijn arrestatie, pleegde hij ook al een overval op hetzelfde station. Hij maakte toen een geldbedrag buit en bedreigde bovendien een medewerker met een mes.

Tankstation

Dinsdag kwam de 52-jarige man opnieuw het tankstation binnengelopen, weer gewapend met een mes. Een pompbediende herkende de man en schakelde meteen het stille alarm in. Hij wist de overvaller bang te maken door met een ijzeren staaf op de toonbank te slaan.

De dader ging er zonder buit vandoor en werd op afstand achtervolgd door de medewerker. Deze hield tijdens zijn achtervolging de politie op de hoogte van de route van de overvaller. Na korte tijd kon de overvaller worden opgepakt in de Heideveldstraat.

Brand

Criminelen hebben de laatste tijd vaker tankstations in Eindhoven in het vizier. In het weekend van 23 en 24 augustus werd tot twee keer toe brand gesticht bij een vestiging in de Brabantse stad. De schade bij een van de twee branden was zelfs zó groot dat een nabijgelegen flatgebouw moest worden afgebroken.

Lees ook: Miljoenenschade door brand bij Tamoil-station in Eindhoven

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.