Ijsjes, Ola

Ola introduceert nieuwe ijsjes voor de zomer

IJsfabrikant Ola heeft voor deze zomer meerdere nieuwe ijsjes geïntroduceerd. Er worden onder meer ijsjes uitgebracht van de kinderheld Max, zoals het waterijsje X-Pop, de Ninja Star, de Super Twister en de Sprookjesboom.

Deze ijsjes behoren allemaal tot het kids-assortiment van Ola. De Max X-Pop biedt een combinatie van verschillende smaken waterijs met spectaculaire knetters. De Super Twister is eveneens een waterijsje, met ananassmaak en een verfrissende citroen-limoensmaak en een kern van aardbeienwaterijs.

Waterijsjes

De Sprookjesboom is weer een push-up ijsje gemaakt van heerlijk zacht roomijs met een aardbeiensaus op een stokje gevuld met kleine kauwgumballen. De Ninja Star is de laatste innovatie van Ola op kinderijsgebied. Dit zijn vier kleine waterijsjes in een doosje in de smaken ananas, limoen, aardbei en sinas.

Voor het ijs-assortiment van Ola voor volwassenen geldt dat er ook het nodige is vernieuwd. Zo is Solero er nu met minder calorieën en meer fruit. Dit fruitige eisen heeft ook een nieuwe naam gekregen: de smaak Exotic wordt Exotic Explosion en de Berry Berry wordt Berry Explosion.

Cornetto

Bij het assortiment Cornetto is er aanvulling gekomen met de Enigma Chocolade & Caramel. Deze Cornetto combineert puur chocoladeijs met een zachte kern van caramel en knapperige stukjes pure chocolade. De Cornetto Enigma Vanille & Framboos is ook nog steeds verkrijgbaar.

Bij de Magnums zijn twee nieuwe smaken verkrijgbaar, de Magnum Chocolate & Nuts en de Magnum Temptation Fruit. Voor Ben & Jerry`s introduceert Ola Coconutterly Fair als Special Guest. Dit bakje van 150 ml bevat chocoladeroomijs met caramel, kokos en caramel chunks.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.