Zwerfafval

Merendeel van tankstations op verzorgingsplaatsen ondermaats

Automobilisten die tijdens hun reis een stop maken bij een verzorgingsplaats langs de snelweg, stuiten regelmatig op onplezierige taferelen. Dat concludeert de ANWB op basis van een landelijk onderzoek bij 38 stopplaatsen met minimaal een pomp én horeca. 

Zwerfvuil, aso-gedrag (hard optrekken op lange rechte parkeerhavens zonder drempels), gevaarlijke situaties voor voetgangers en slecht overzicht in het donker door gebouwen en bomen zijn eerder regel dan uitzondering, blijkt uit een test van de Kampioen. (Bekijk hier alle onderzochte verzorgingsplaatsen met de behaalde scores.)

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.