Het bekende tankstation ‘Smokkelpad’ aan de N36 ten noorden van het Overijsselse Vriezenveen krijgt een luxe shop volgens de formule Hush. AVIA Weghorst, dat bij de vorig jaar september gehouden huurrechtenveiling de tanklocatie in handen kreeg, is inmiddels begonnen met de totale nieuwbouw.
'zevende Hush'

AVIA Weghorst start bouw luxe Hush tankshop in tankstation ‘Smokkelpad’

AVIA Smokkelpad krijgt een shop volgens de formule Hush, een formule die door AVIA Weghorst in eigen huis is ontwikkeld. Foto: ProMedia, 2024

Het bekende tankstation ‘Smokkelpad’ aan de N36 ten noorden van het Overijsselse Vriezenveen krijgt een luxe shop volgens de formule Hush. AVIA Weghorst, dat bij de vorig jaar september gehouden huurrechtenveiling de tanklocatie in handen kreeg, is inmiddels begonnen met de totale nieuwbouw.

De concessie van locatie ‘Smokkelpad’ was in handen van Enviem en daarom toonde het bemande tankstation aan de N36 jarenlang de kleuren van Gulf. De pompen en shop werden meer dan veertig jaar gerund door de familie Timmerman. Tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling ging Smokkelpad na een hoogste bod van 837.250 euro door AVIA Weghorst over naar dit bedrijf uit Enschede. Inmiddels zijn de werkzaamheden op de locatie in volle gang om er een hagelnieuwe bemande AVIA van te maken.

Vorige week zijn er nieuwe pompen bij het tankstation geplaatst door TSG Netherlands, Mokobouw en Hamer. Deze week start Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering met de sloopwerkzaamheden van het huidige pand, nadat zij vorige week de asbest hebben gesaneerd. Volgende week start aannemer Droste Bouwgroep met de maatvoering en wordt de bouwput ontgraven door Ten Brinke Rijssen.

Hush

AVIA Smokkelpad krijgt een shop volgens de formule Hush, een formule die door AVIA Weghorst in eigen huis is ontwikkeld. Het zal de zevende Hush-locatie in Nederland in totaal worden. In de formule draait het om gemak, snelheid, service en klantvriendelijkheid. Ter plekke vers bereide producten als broodjes en baristakoffie, maar ook bijzondere cadeaus zijn in de formule de speerpunten. Verspreid over Nederland zijn op dit moment zes tanklocaties met een Hush te vinden: twee in Enschede (aan de Twekkeler Es en de Midzomerweg), in Enter aan De Bleek, in Hengelo aan de Diamantstraat, bij tankstation ‘Lonnekermeer; aan de snelweg A1 bij Deurningen en aan de snelweg A27 ten zuiden van Nieuwegein.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.