De shop en de carwash bij het Argos-tankstation aan de Oostergauw in Zwaag, een van de toegangswegen tot de stad Hoorn, zijn door Tanqplus compleet vernieuwd. Zo werd de shop een Kwajongens en is de wasstraat omgekleurd naar Wasbij, het nieuwe wasmerk van Tanqplus.
'kwajongens en wasbij'

Tanqplus vernieuwt opnieuw tankshop en carwash: ‘Nóg betere klantervaring’

De shop van het Argos-tankstation in Zwaag is vernieuwd naar de door Tanqplus in eigen huis ontwikkelde formule Kwajongens. Foto: Tanqplus, 2024

Tanqplus uit Naaldwijk is in hoog tempo bezig bemande shops en autowasfaciliteiten bij tankstations te vernieuwen. Na onder meer Strijen en Rodenrijs, zijn nu ook de shop en carwash bij het Argos-tankstation aan de Oostergauw in Zwaag, een van de toegangswegen tot de stad Hoorn, compleet vernieuwd. Zo werd de shop een Kwajongens en is de wasstraat omgekleurd naar Wasbij, het nieuwe wasmerk van Tanqplus.

De Argos op de hoek van de Oostergauw en de N307, de noordelijke rondweg rond Hoorn, is een populaire stop in de regio Zwaag-Blokker-Hoorn. Het bemande station heeft dit voorjaar een metamorfose ondergaan. Zo is de shop vernieuwd naar de door Tanqplus in eigen huis ontwikkelde formule Kwajongens (foto). Kwajongens staat voor smakelijk, snel en een tikje ondeugend. Een gloednieuwe koffie- en snackhoek in de shop biedt dagelijks vers afgebakken warme saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten, gehaktstaven en gevulde koeken.

Wassen

Voor de bezoeker die een schoon voertuig wil, biedt de locatie in Zwaag als eerste in Nederland de door Tanqplus ontwikkelde autowasformule Wasbij. Volgens het bedrijf staat Wasbij voor voordelig autowassen met hoogwaardige apparatuur. Wasbij Zwaag biedt volledig vernieuwde doe-het-zelf wasboxen met de nieuwste apparatuur van Koolen Autowastechniek. Een energiebesparende besturing en nieuwe technische ruimte met extra watertanks zorgen voor gemak en kwalitatief autowassen. De locatie biedt ook een geautomatiseerde carwash. Een machine van WashTec zorgt er in ongeveer zes minuten voor dat de auto weer schoon is. Iedere maandag is er een kortingsdag waardoor er nóg voordeliger gewassen kan worden. Ook is er een osmose-tappunt gecreëerd.

De feestelijke heropening vindt plaats van 13 tot en met 19 mei 2024. Tijdens de feestweek is er dagelijks korting op alle wasprogramma’s en is er een snack met extra korting verkrijgbaar.

Trots

Directeur Kelly van Rijn-van Tol is trots op het resultaat: “Ik geniet er ontzettend van dat we onze klanten nu op een nog beter shopbezoek en een zeer goede autowas-ervaring kunnen trakteren. De investering in de techniek van het autowassen is voor een klant misschien niet direct zichtbaar, maar maakt bij het gebruik een groot verschil. Zo hebben we extra watertanks geplaatst om ook bij drukke wasdagen voldoende waterdruk te kunnen blijven leveren. Samen met het vernieuwde shopinterieur en ons fijne team zijn we er helemaal klaar voor om ook in de toekomst iedere klant in de watten te blijven leggen.”

Tanqplus exploiteert 22 bemande en drie onbemande tankstations. De laatste jaren zet het bedrijf uit Naaldwijk zich volop in op het moderniseren van haar winkels. Zo is er onder de naam Kwajongens een eigen vers-merk geïntroduceerd en is Zwaag de allereerste autowasfaciliteit die is omgekleurd naar het eigen wasmerk Wasbij. Tanqplus is in handen van Kelly van Rijn-van Tol en Michel Iesberts.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tanqplus vernieuwt opnieuw tankshop en carwash: ‘Nóg betere klantervaring’ | TankPro.nl
De shop en de carwash bij het Argos-tankstation aan de Oostergauw in Zwaag, een van de toegangswegen tot de stad Hoorn, zijn door Tanqplus compleet vernieuwd. Zo werd de shop een Kwajongens en is de wasstraat omgekleurd naar Wasbij, het nieuwe wasmerk van Tanqplus.
'kwajongens en wasbij'

Tanqplus vernieuwt opnieuw tankshop en carwash: ‘Nóg betere klantervaring’

De shop van het Argos-tankstation in Zwaag is vernieuwd naar de door Tanqplus in eigen huis ontwikkelde formule Kwajongens. Foto: Tanqplus, 2024

Tanqplus uit Naaldwijk is in hoog tempo bezig bemande shops en autowasfaciliteiten bij tankstations te vernieuwen. Na onder meer Strijen en Rodenrijs, zijn nu ook de shop en carwash bij het Argos-tankstation aan de Oostergauw in Zwaag, een van de toegangswegen tot de stad Hoorn, compleet vernieuwd. Zo werd de shop een Kwajongens en is de wasstraat omgekleurd naar Wasbij, het nieuwe wasmerk van Tanqplus.

De Argos op de hoek van de Oostergauw en de N307, de noordelijke rondweg rond Hoorn, is een populaire stop in de regio Zwaag-Blokker-Hoorn. Het bemande station heeft dit voorjaar een metamorfose ondergaan. Zo is de shop vernieuwd naar de door Tanqplus in eigen huis ontwikkelde formule Kwajongens (foto). Kwajongens staat voor smakelijk, snel en een tikje ondeugend. Een gloednieuwe koffie- en snackhoek in de shop biedt dagelijks vers afgebakken warme saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten, gehaktstaven en gevulde koeken.

Wassen

Voor de bezoeker die een schoon voertuig wil, biedt de locatie in Zwaag als eerste in Nederland de door Tanqplus ontwikkelde autowasformule Wasbij. Volgens het bedrijf staat Wasbij voor voordelig autowassen met hoogwaardige apparatuur. Wasbij Zwaag biedt volledig vernieuwde doe-het-zelf wasboxen met de nieuwste apparatuur van Koolen Autowastechniek. Een energiebesparende besturing en nieuwe technische ruimte met extra watertanks zorgen voor gemak en kwalitatief autowassen. De locatie biedt ook een geautomatiseerde carwash. Een machine van WashTec zorgt er in ongeveer zes minuten voor dat de auto weer schoon is. Iedere maandag is er een kortingsdag waardoor er nóg voordeliger gewassen kan worden. Ook is er een osmose-tappunt gecreëerd.

De feestelijke heropening vindt plaats van 13 tot en met 19 mei 2024. Tijdens de feestweek is er dagelijks korting op alle wasprogramma’s en is er een snack met extra korting verkrijgbaar.

Trots

Directeur Kelly van Rijn-van Tol is trots op het resultaat: “Ik geniet er ontzettend van dat we onze klanten nu op een nog beter shopbezoek en een zeer goede autowas-ervaring kunnen trakteren. De investering in de techniek van het autowassen is voor een klant misschien niet direct zichtbaar, maar maakt bij het gebruik een groot verschil. Zo hebben we extra watertanks geplaatst om ook bij drukke wasdagen voldoende waterdruk te kunnen blijven leveren. Samen met het vernieuwde shopinterieur en ons fijne team zijn we er helemaal klaar voor om ook in de toekomst iedere klant in de watten te blijven leggen.”

Tanqplus exploiteert 22 bemande en drie onbemande tankstations. De laatste jaren zet het bedrijf uit Naaldwijk zich volop in op het moderniseren van haar winkels. Zo is er onder de naam Kwajongens een eigen vers-merk geïntroduceerd en is Zwaag de allereerste autowasfaciliteit die is omgekleurd naar het eigen wasmerk Wasbij. Tanqplus is in handen van Kelly van Rijn-van Tol en Michel Iesberts.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.