Winnaars eerste editie Tankstation Challenge bekendgemaakt

Het podium van de eerste editie van de Tankstation Challenge is bekend. Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 kreeg de winnaar, Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders, de beker voor de eerste prijs al uitgereikt. Op plaats twee is uiteindelijk Texaco Service Station Raalte Noord geëindigd, het brons is voor Tankstation Tholen uit Slagharen.

De winnende tankshop, gelegen naast het Argos-tankstation aan de Tussenhoek, viel volgens het juryrapport vooral op door de ‘gastvrijheid die authentiek en weldadig is, wat deze pompshop een enorme gunfactor oplevert’. De jury was zeer lovend over de kleine shop: “Er is in de branche veel te doen over de overlevingskansen van met name kleinere pompshops. Deze onderneemster laat zien hoe dat wel degelijk kan, ondanks een minder bekend merk op de luifel. Over alle details is nagedacht en in alle opzichten wordt voor kwaliteit gekozen. In die zin is ook dít een tankstation van de toekomst.”

Bonuspunten

De top drie lag uiteindelijk heel dicht bij elkaar. Het Texaco-station aan de Weidelaan in Raalte wist beslag te leggen op de tweede plek. Het station scoorde vooral bonuspunten met de heerlijke warme snack. Ook de nette en schone uitstraling hadden een aandeel in de hoge eindnotering. Het brons is voor Tankstation Tholen in Slagharen, het familiebedrijf met de letters van Shell op de luifel, ligt aan de Coevorderweg-Noord. Vooral op de onderdelen koffie, sfeer en service gooide dit tankstation hoge ogen.

Samen met Foodcourt ging vakblad TankPro afgelopen maanden op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De Tankstation Challenge draait om pompshops die zich voorbereiden op de toekomst. De klant wordt steeds veeleisender en verwacht naast goede koffie ook een gastvrij onthaal. Onafhankelijke shoppers bezochten de tankstations die zich hadden ingeschreven voor deelname aan de wedstrijd. Tijdens het bezoek aan de shops werden onder meer de koffie, het broodje bal (of andere warme snack), de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie – voorterrein en shop – en de sfeer en ambiance beoordeeld. In totaal meldden een kleine honderd tankstations zich aan voor de Tankstation Challenge.

In TankPro Magazine nummer 6 (eind december op de mat) blikken we uitgebreid terug op de Tankstation Challenge en gaan we op bezoek bij de winnende shop. Interesse in een abonnement? Kijk dan op www.tankpro.nl/magazine.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Winnaars eerste editie Tankstation Challenge bekendgemaakt | TankPro.nl

Winnaars eerste editie Tankstation Challenge bekendgemaakt

Het podium van de eerste editie van de Tankstation Challenge is bekend. Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 kreeg de winnaar, Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders, de beker voor de eerste prijs al uitgereikt. Op plaats twee is uiteindelijk Texaco Service Station Raalte Noord geëindigd, het brons is voor Tankstation Tholen uit Slagharen.

De winnende tankshop, gelegen naast het Argos-tankstation aan de Tussenhoek, viel volgens het juryrapport vooral op door de ‘gastvrijheid die authentiek en weldadig is, wat deze pompshop een enorme gunfactor oplevert’. De jury was zeer lovend over de kleine shop: “Er is in de branche veel te doen over de overlevingskansen van met name kleinere pompshops. Deze onderneemster laat zien hoe dat wel degelijk kan, ondanks een minder bekend merk op de luifel. Over alle details is nagedacht en in alle opzichten wordt voor kwaliteit gekozen. In die zin is ook dít een tankstation van de toekomst.”

Bonuspunten

De top drie lag uiteindelijk heel dicht bij elkaar. Het Texaco-station aan de Weidelaan in Raalte wist beslag te leggen op de tweede plek. Het station scoorde vooral bonuspunten met de heerlijke warme snack. Ook de nette en schone uitstraling hadden een aandeel in de hoge eindnotering. Het brons is voor Tankstation Tholen in Slagharen, het familiebedrijf met de letters van Shell op de luifel, ligt aan de Coevorderweg-Noord. Vooral op de onderdelen koffie, sfeer en service gooide dit tankstation hoge ogen.

Samen met Foodcourt ging vakblad TankPro afgelopen maanden op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De Tankstation Challenge draait om pompshops die zich voorbereiden op de toekomst. De klant wordt steeds veeleisender en verwacht naast goede koffie ook een gastvrij onthaal. Onafhankelijke shoppers bezochten de tankstations die zich hadden ingeschreven voor deelname aan de wedstrijd. Tijdens het bezoek aan de shops werden onder meer de koffie, het broodje bal (of andere warme snack), de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie – voorterrein en shop – en de sfeer en ambiance beoordeeld. In totaal meldden een kleine honderd tankstations zich aan voor de Tankstation Challenge.

In TankPro Magazine nummer 6 (eind december op de mat) blikken we uitgebreid terug op de Tankstation Challenge en gaan we op bezoek bij de winnende shop. Interesse in een abonnement? Kijk dan op www.tankpro.nl/magazine.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.