Warme noodle-soup uit de automaat? Haan-tankstation in Den Haag heeft de primeur

Warme noodle-soup uit de automaat? Haan-tankstation in Den Haag heeft de primeur

De erste noodle vendingmachine van Nederland bij een tankstation staat bij Haan Loevesteinlaan in Den Haag. Foto: De Haan, 2023

Pizza, frites, maaltijden en condooms uit de automaat hebben een aantal tankstations in Nederland al. Maar warme noodle-soup? Haan Loevesteinlaan in Den Haag heeft sinds deze week de Nederlandse primeur van de eerste noodle-soup automaat bij een tankstation.

Wie tankt bij het bemande Haan-tankstation aan de Loevesteinlaan in Den Haag kan de grote zwarte automaat direct links van de ingang naar de shop niet missen (foto). Sinds woensdag staat hier de allereerste noodle vendingmachine van Nederland bij een tankstation. “Deze Noodlepoint biedt de liefhebbers van oosters eten binnen een minuut een complete ready-to-eat maaltijd van noodles, warm en al”, zegt retail marketeer Mirjam Yousef van De Haan Minerale Oliën. “Een maaltijd kost 2,80 euro en er is keuze uit twee soorten (halal) noodles: Chicken of Beef. Iedereen die bij Haan Loevesteinlaan een maaltijd wil meenemen kan dat de klok rond doen, want de automaat is 24/7 beschikbaar. De betaling kan cashloos worden gedaan.”

Omzetmaker

Steeds meer tankstations gaan ertoe over om bijzondere eet- en drinkwaren, maar ook nonfood als auto-accessoires en gadgets aan te bieden vanuit vendingautomaten. Voor onbemande tanklocaties is het een manier om zonder tankshop op de locatie tóch extra omzet uit food en nonfood te behalen. Voor bemande tankstations kan het bijzondere aanbod uit de vendingkiosk een interessante toevoeging zijn aan het traditionele aanbod van broodjes, koffie, frisdranken en zoetwaren uit de shop. Hierbij komt dat de marges op producten uit een automaat vaak heel goed zijn, vooral als deze wordt afgezet tegen de ruimte van meestal niet meer dan een vierkante meter dat een automaat inneemt.

Full-service

Leverancier Noodlepoint zegt het eerste bedrijf in Nederland te zijn dat geautomatiseerd warme noodle-soup biedt. Het concept wordt als full-service aangeboden, wat inhoudt dat het bijvullen en onderhoud van de automaat door Noodlepoint worden gedaan. Machines worden kosteloos geplaatst. Het bedrijf verwacht voor het einde van 2023 op honderd locaties een automaat met ready-to-eat noodles te hebben geplaatst.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Warme noodle-soup uit de automaat? Haan-tankstation in Den Haag heeft de primeur | TankPro.nl
Warme noodle-soup uit de automaat? Haan-tankstation in Den Haag heeft de primeur

Warme noodle-soup uit de automaat? Haan-tankstation in Den Haag heeft de primeur

De erste noodle vendingmachine van Nederland bij een tankstation staat bij Haan Loevesteinlaan in Den Haag. Foto: De Haan, 2023

Pizza, frites, maaltijden en condooms uit de automaat hebben een aantal tankstations in Nederland al. Maar warme noodle-soup? Haan Loevesteinlaan in Den Haag heeft sinds deze week de Nederlandse primeur van de eerste noodle-soup automaat bij een tankstation.

Wie tankt bij het bemande Haan-tankstation aan de Loevesteinlaan in Den Haag kan de grote zwarte automaat direct links van de ingang naar de shop niet missen (foto). Sinds woensdag staat hier de allereerste noodle vendingmachine van Nederland bij een tankstation. “Deze Noodlepoint biedt de liefhebbers van oosters eten binnen een minuut een complete ready-to-eat maaltijd van noodles, warm en al”, zegt retail marketeer Mirjam Yousef van De Haan Minerale Oliën. “Een maaltijd kost 2,80 euro en er is keuze uit twee soorten (halal) noodles: Chicken of Beef. Iedereen die bij Haan Loevesteinlaan een maaltijd wil meenemen kan dat de klok rond doen, want de automaat is 24/7 beschikbaar. De betaling kan cashloos worden gedaan.”

Omzetmaker

Steeds meer tankstations gaan ertoe over om bijzondere eet- en drinkwaren, maar ook nonfood als auto-accessoires en gadgets aan te bieden vanuit vendingautomaten. Voor onbemande tanklocaties is het een manier om zonder tankshop op de locatie tóch extra omzet uit food en nonfood te behalen. Voor bemande tankstations kan het bijzondere aanbod uit de vendingkiosk een interessante toevoeging zijn aan het traditionele aanbod van broodjes, koffie, frisdranken en zoetwaren uit de shop. Hierbij komt dat de marges op producten uit een automaat vaak heel goed zijn, vooral als deze wordt afgezet tegen de ruimte van meestal niet meer dan een vierkante meter dat een automaat inneemt.

Full-service

Leverancier Noodlepoint zegt het eerste bedrijf in Nederland te zijn dat geautomatiseerd warme noodle-soup biedt. Het concept wordt als full-service aangeboden, wat inhoudt dat het bijvullen en onderhoud van de automaat door Noodlepoint worden gedaan. Machines worden kosteloos geplaatst. Het bedrijf verwacht voor het einde van 2023 op honderd locaties een automaat met ready-to-eat noodles te hebben geplaatst.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.