UTA Edenred, aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa, heeft het Europese brandstofacceptatienetwerk uitgebreid in Ierland en Noord-Ierland. Klanten hebben hierdoor voortaan toegang tot zo’n 370 tankstations van Circle K in Republiek Ierland en zestig in Noord-Ierland.
'nieuwe regio erbij'

Klanten UTA Edenred krijgen toegang tot 430 tankstations van Circle K

Bij de in totaal 430 aan de service toegevoegde tankstations van Circle K kunnen chauffeurs terecht voor brandstof, smeermiddelen en voertuigreinigingsdiensten. Foto: Circle K, 2024

UTA Edenred, aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa, heeft het Europese brandstofacceptatienetwerk uitgebreid in Ierland en Noord-Ierland. Klanten hebben hierdoor voortaan toegang tot zo’n 370 tankstations van Circle K in Republiek Ierland en zestig in Noord-Ierland.

Bij de in totaal 430 aan de service toegevoegde tankstations kunnen chauffeurs terecht voor brandstof, smeermiddelen en voertuigreinigingsdiensten. “Het acceptatienetwerk van UTA Edenred is de hoeksteen van ons mobiliteitsaanbod voor klanten”, licht commercial director EMEA Lukas Schneider van UTA Edenred toe. “We werken er dan ook voortdurend aan om het netwerk verder uit te breiden. De toevoeging van de circa 430 Circle K-stations in de Republiek Ierland en Noord-Ierland is een mijlpaal voor ons én onze klanten. Met name omdat we met Noord-Ierland een nieuwe regio aan ons Europese netwerk hebben toegevoegd.”

Groot netwerk

Circle K-stations maken al sinds 2007 deel uit van UTA Edenreds netwerk in Scandinavië, de Baltische staten en Polen. Circle K is onderdeel van de Canadese bedrijvengroep Alimentation Couche Tard. Het bedrijf is de grootste Ierse exploitant van benzinestations en gemakswinkels met meer dan vierhonderd vestigingen in de Republiek Ierland en Noord-Ierland. Circle K runt winkels en restaurants op zijn tankstations, zodat de chauffeurs hier onderweg terecht kunnen voor drankjes, snacks en etenswaren. Daarnaast heeft het bedrijf een duurzaamheidsprogramma waarmee het zich inzet voor verantwoordelijke, klimaat- en milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Klanten UTA Edenred krijgen toegang tot 430 tankstations van Circle K | TankPro.nl
UTA Edenred, aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa, heeft het Europese brandstofacceptatienetwerk uitgebreid in Ierland en Noord-Ierland. Klanten hebben hierdoor voortaan toegang tot zo’n 370 tankstations van Circle K in Republiek Ierland en zestig in Noord-Ierland.
'nieuwe regio erbij'

Klanten UTA Edenred krijgen toegang tot 430 tankstations van Circle K

Bij de in totaal 430 aan de service toegevoegde tankstations van Circle K kunnen chauffeurs terecht voor brandstof, smeermiddelen en voertuigreinigingsdiensten. Foto: Circle K, 2024

UTA Edenred, aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa, heeft het Europese brandstofacceptatienetwerk uitgebreid in Ierland en Noord-Ierland. Klanten hebben hierdoor voortaan toegang tot zo’n 370 tankstations van Circle K in Republiek Ierland en zestig in Noord-Ierland.

Bij de in totaal 430 aan de service toegevoegde tankstations kunnen chauffeurs terecht voor brandstof, smeermiddelen en voertuigreinigingsdiensten. “Het acceptatienetwerk van UTA Edenred is de hoeksteen van ons mobiliteitsaanbod voor klanten”, licht commercial director EMEA Lukas Schneider van UTA Edenred toe. “We werken er dan ook voortdurend aan om het netwerk verder uit te breiden. De toevoeging van de circa 430 Circle K-stations in de Republiek Ierland en Noord-Ierland is een mijlpaal voor ons én onze klanten. Met name omdat we met Noord-Ierland een nieuwe regio aan ons Europese netwerk hebben toegevoegd.”

Groot netwerk

Circle K-stations maken al sinds 2007 deel uit van UTA Edenreds netwerk in Scandinavië, de Baltische staten en Polen. Circle K is onderdeel van de Canadese bedrijvengroep Alimentation Couche Tard. Het bedrijf is de grootste Ierse exploitant van benzinestations en gemakswinkels met meer dan vierhonderd vestigingen in de Republiek Ierland en Noord-Ierland. Circle K runt winkels en restaurants op zijn tankstations, zodat de chauffeurs hier onderweg terecht kunnen voor drankjes, snacks en etenswaren. Daarnaast heeft het bedrijf een duurzaamheidsprogramma waarmee het zich inzet voor verantwoordelijke, klimaat- en milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.